Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

Felújítottuk a Széchenyit

Újabb beruházáson vagyunk túl a Széchenyi Gimnáziumban: az idén az intézmény tornatermét újítottuk fel; a régi, kopott parketta lecsiszolásra került, újra lett lakkozva.

Sportegyesületünk egyik célja, hogy pályázatainkon keresztül vissza is adjunk a városnak, s azoknak az intézményeknek, ahol termeket használunk.

2015-ben a Vasvári Pál Általános Iskola tornatermének felújításához jártultunk hozzá 4,5 millió forinttal TAO pályázatból; a régi parketta helyett modern sportpadló került az iskola tornatermébe.

A Széchenyit folyamatosan igyekszünk jó állapotban tartani: az utóbbi években a régi palánktartó szerkezetet cseréltettük ki újabb leereszthetőre, új kosárlabda gyűrűket szereltettünk fel, távirányítós eredménykijelző rendszert rögzítettünk a tornaterem falára, pályavonalakat festettünk fel újra.

A terem már nagyon csúszott, veszélyes volt; ezért az idei pályázatunkból az iskola régi, kopott parkettáját szedtük rendbe: 1,85 millió forintért csiszoltattuk és lakkoztattuk újra a termet, a lakk alá pedig új sportpálya vonalak kerültek felfestésre.

Reméljük, hogy így az iskola pedagógusai, diákjai, valamint a teremben sportolók örülni fognak megújult tornatermüknek!

You must be logged in to post a comment Login