Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11 – 4. forduló

Sok mindent történt a negyedik fordulóban, de ha egy dolgot kellene kiemelni, akkor ezt mondanám: Végre otthon! Bár sok nehezítő tényező volt, de a hazai pálya nagy öröm mindenkinek. A DKKA második fiú csapatát, valamint a Marcali együttesét láttuk vendégül.
Az első meccsen a fehérváriakkal játszottunk, és nagyon hamar jeleztük, itt mi vagyunk az urak. Mindenki küzdött, húzó embereink néha kifejezetten szépen játszottak. Megérdemelten nyertünk.
A második meccstől némileg tartottam. Honnan bújt elő ez a csapat, nem tudom, de kifejezetten erős, lelkes és harcias játékosaik voltak. Három negyedig szépen és tudatosan haladtunk előre, majd az utolsó negyedben lekapcsolták a villanyt. Ilyen rövidzárlatra nem lehet felkészülni, persze 9 éves gyerekeknél előfordul minden. Amit felépítettünk, azt szépen leromboltuk az utolsó negyedre. Az utolsó percben gyakorlatilag egálra hoztuk fel az ellenfelet, amikor Zsombor nagy nehezen dobott 2 ziccert, és végül 4 ponttal tudtunk nyerni. De a Marcali minden dicséretet megérdemel, nagy akarással játszottak, megérdemelték volna ők is a győzelmet.
Mindent egybevéve nagyon szépen játszottunk, és látszik, hogy végre normális körülmények között készülünk. Minden játékosnak, és a csapatnak is ez volt a legjobb tornája eddig. Akkor is így lenne, ha a második mérkőzésen alul maradunk.

Dunaújvárosi Sárkányok  – DKKA Darazsak 73-30 (22-8,16-6,20-8,15-8)
Pontok: Lengyel Zsombor 26 p., Bíró-Juhász Péter 18 p., Szíj Barnabás 11 p., Mihók Mandula 10 p., Kifuth Anna 5 p., Nagy Gábor 2 p., Buzási Zalán 1 p.

Dunaújvárosi Sárkányok – Marcali Szürkefarkasok 47- 43 (20-8,14-11,7-6,6-18)
Pontok: Bíró-Juhász Péter 19 p., Szíj Barnabás 9 p., Lengyel Zsombor 8 p., Mihók Mandula 6 p., Kifuth Anna 2 p., Bíró Panna 1 p., Buzási Zalán 1 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login