Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – szoros vereség!

Siófoki Kosársuli – Dunaújvárosi Sárkányok 46 – 31 (12-10, 13-9, 2-4, 15-6, büntetők: 4-2)

Pontszerzők: Szalai Lili: 8 p, Kassai Dávid: 6 p, Bíró-Juhász Marci: 4 p, Szoták Zoé: 4 p, Bödei Marci: 4p, Nagy Robi: 3 p, Soós Luca: 1 p, Magyaródi Milán: 1 p, Köller Mónika: -, Varjú Veronika: -,Tóth Csongor: -,

Balatoni Polipok – Dunaújvárosi Sárkányok 43 – 42 (9-8, 16-12, 8-13, 9-6, büntetők: 1-3)

Pontszerzők: Szoták Zoé: 12 p, Bíró-Juhász Marci: 11 p, Kassai Dávid: 6 p, Bödei Marci: 5 p, Szalai Lili: 4p, Köller Mónika: 2 p, Nagy Róbert: 1 p, Tóth Csongor: 1 p, Magyaródi Milán: -, Varjú Veronika: -, Soós Luca: -,

Utolsó fordulónkhoz érkeztünk a bajnokságban. Mindenki teljesen fel  volt tüzelve, hogy sikerüljön visszavágnunk a korábban elszenvedet sérelmek miatt. Őszintén szólva, mindenkiben égett a vágy és az akarat, hogy megmutassuk milyen jó kis csapat vagyunk. Ellentmondást nem tűrően játszott mind a két ötösünk. Csapatként, egymást kisegítve nagyszerű játékot láthattunk. Voltak üresjáratok, figyelem kihagyások, de ilyenek mindig is lesznek. Ugyan nem sikerült visszavágnunk a Siófoknak, de kisebb lett a különbség, mint a múltkori meccsünkön. Egy játékosa volt az ellenfelünknek, akit nem sikerült megfognunk kellőképpen. Sebaj, én azt mondom ilyen játékkal nem szégyen veszíteni. Emelt fővel jöhettünk le a pályáról, ezt mindenki nevében mondhatom.

Második meccsünket a 3. helyért játszottuk. Hát ez a meccs a kimondottam izgalmas, fordulatos már-már teljesen euforikus hangulatban folyt. Néha azt éreztem, hogy ott fogok szívinfarktust kapni. Egy  adok-kapok játék kerekedett belőle, nagyszerű játékkal mind két csapat részéről. Szinte egy másodpercre sem volt megállás. Voltak hibák mindkét csapatnál, de ezt mindenki könyörtelenül ki is használta. Ebben a nagy adok-kapok meccsben,  sajnos  mi  szenvedtünk 1 pontos vereséget. Ha kicsit erősebben összpontosítunk a végén, és talán picit higgadtabban játszunk, lehet mi örülhettünk volna jobban. Senkire nem lehet panasz, mert hihetetlen jól játszva kaptunk ki.

Őszintén szólva örülök, hogy ennek a csapatnak  is az edzője  lehettem. Nagyon megszerettem a fiúkat és lányokat, és öröm volt velük ez az egész szezon. Egy megtiszteltetés volt velük örülni és bánkódni, megért minden pillanatot.

Hajrá Sárkányok!

You must be logged in to post a comment Login