Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16 fiú – kapkodunk

Dunaújvárosi Sárkányok – Marcali VSZSE 62 – 114 (9-22, 19-35, 18-26, 16-31)

Pontszerzők: Kőhalmi Kálmán: 17 p, Csépányi Olivér: 15p, Majdán Máté: 14/6, Talpai Viktor: 8 p, Csendes Tibor: 4 p, Orbán Soma: 4p, Molnár Kevin: -,

A múlt heti fordulónk visszavágójához érkeztünk a Marcali csapata ellen. Bíztunk benne, hogy az ottani jól sikerült két negyedbeli játékunkat sikerül átmentenünk, és tudunk egy jó,  kiélezett meccset játszani.

Sajnos ennek nem tudtunk eleget tenni. Megint kapkodva, nem oda figyelve és a megbeszélt taktikát követve játszottunk. Voltak nagyon szép helyzeteink, amikből tudtunk pontokat szerezni, de ezt nem használtuk ki mindig. Sokszor csak egyénileg, a saját akaratunkat ellenfelünkre ráerőltetve próbáltunk játszani. Támadásban vannak nagyon szép megoldásaink már, de nem ezzel fogunk meccseket nyerni. Amíg nem szedjük össze a védekezésünket kellőképpen, és lesznek üresjárataink addig nagyon nehéz dolgunk lesz. Próbálunk odaérni a besegítésekre, de őszintén szólva,  kevés az akarat és a lábmunka a védekezésünkben. Pedig az alap védőmozgásokat nézve semmi másra nem lenne szükség csak akaratra, és hideg fejre.

Hétvégén Pécsre megyünk, nem lesz könnyű dolgunk, de bízok a srácokban. Egyszer minden rossz sorozatnak meg kell szakadnia, csak akarnunk kell!

Hajrá Fiúk, hajrá Sárkányok!

You must be logged in to post a comment Login