Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – 4. forduló

Új év, régi célok. A negyedik fordulóban Várpalotára utaztunk, ahol a helyi lány csapattal és Pápa korosztályos fiúival mérkőztünk meg. A karácsonyi pihenő után sejtettem, hogy az lesz ezen a hétvégén a nyerő, aki a szűk 1 hét alatt a legjobban fel fog tudni pörögni.
A Pápa ellen kezdtünk, és mi tagadás, kő keményen és lehengerlően játszottunk. Ugyan a második negyedben focista eredmény született, de a mérkőzés végkimenetele felől egy percig sem volt kétség.
Az első győzelem után jöttek a Várpalotai Gepárdok, akiket még sosem győztünk le. Itt is sikerült repülő rajtot vennünk. Harciasan és akaratosan játszottunk. Félidőben még szoros volt az állás, de a fordulás után a fiatalabbik sorunk gyakorlatilag eldöntötte a találkozót egy 24-2-es negyeddel.
Igazság szerint nagyon elégedett vagyok a mutatott játékkal, a hozzáállással és ezek folyományával, az elért eredménnyel. Roppant büszke vagyok a gyerekekre, akik szeptember óta testben és fejben is rengeteget fejlődtek. Természetesen voltak hibáink, de csodás torna volt.
Reszkess D csoport, jövünk 🙂

Dunaújvárosi Sárkányok – Pápa 58- 19(23-3, 2-2,14-5,12-5)
Pontszerzők: Kassai Dávid 12, Pölöskey András 9, Kiss Fanni 8, Sarvajcz Dávid 7, Lengyel Lili 7, Jánosházi Anna 5, Werner Péter 3, Homolya Tamás 3, Mihók Mara 3, Szabó Balázs 1.

Dunaújvárosi Sárkányok- Várpalotai Párducok 70- 39(18-6,12-18,24-2,16-13)
Pontszerzők: Kassai Dávid 18, Sötéth Ádám 16, Kiss Fanni 12, Pölöskey András 9, Lengyel Lili 8, Homolya Tamás 5, Szabó Balázs 2.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login