Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U17 fiú – Bronzmérkőzés

A lényeg, hogy sikerült megszerezni a BRONZÉRMET. A körülmények, hogy nem tudtunk rendesen felpörögni és fejben sem voltunk mindig ott a meccsen csak másodlagosak.

Érthető módon erre a mérkőzésre nem tudtunk úgy felpörögni, mint korábban és létszámban sem bővelkedtünk, de aki eljött, az kiérdemelte a csapatnak a 3. helyet. Az első negyedben sikerült harcosan és jól kezdeni, de a végére már érződött, hogy hiányzik a játékunkból több elem is. A második negyedtől pedig teljes mértékben kihasználták a napi hiányosságainkat, azaz teljesen behúzódtak a festékbe, aminek megveréséhez nem volt se magasságunk, se kinti dobásunk; hiába tűnik soknak a 7 sikeres hárompontos, érzésre 40-et dobtunk rá. A második félidőben aztán felismertük, hogy az egyetlen járható út, ha a kevés dobott pontunk mellé egy nagyon jó védekezést mutatunk, és ennek megfelelően 10-10 ponton tartottuk ellenfelünket mindkét negyedben és azokat is az 1-2 perces kihagyásaink alatt kaptuk.

Gratulálok a srácoknak a győzelemhez és a bronzéremhez, mert a sikertelen támadásaink ellenére egyetlen dobásnál sem mutatták, hogy meginognának és ugyanúgy jó helyzeteket vállaltak el, illetve sikeresen beletették védőoldalon a szükséges extrát egyénileg és csapatként is.

Eredmény:

2023.06.03., Budakeszi
Dunaújvárosi Sárkányok U17 – Czája Mátyás Ferences DSE 61-48 (17-11,12-17,18-10,14-10)
Csapat: Katona 16/6, Hollósi 12, Verhóczki 10/6, Daru 8/3, Szabó 7/6, Kiss 6, Veres-Kovács 2.

You must be logged in to post a comment Login