Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11 – 8. forduló

Az utolsó fordulóra a hozzánk viszonyítva igen erős Pákozddal és a számomra teljesen ismeretlen Velencei Vízipókokkal hozott össze a sors. Tudtam, hogy csodálatos lenne győztesen teljesíteni az utolsó fordulót is, de erről csak a szülőknek beszéltem.
Az első meccs a Pákozd ellen volt. 1 ponttal kaptak ki az első meccsen. Ellenünk is lendületből szálltak harcba, legjobb játékosaik kicsit talán túl is pörögtek, már mindenkit próbáltak fogni, minden helyzetet megoldani. De erre a meccsre tartogatták a mieink a legjobbjukat. Mindenki képessége legjavát adta. Kevés kimaradt ziccer, harcias védekezés, jó passzok és kevés eladott labda az egész mérkőzésen. Talán ami kicsit hiányzott, az a védőlepattanók megszerzése, azt azért lehet hiányolni, ha többet szerzünk, akkor nem lett volna izgalmas a vége. Hisz Sötéth Ádám ziccerével 3 pont előnnyel mentünk bele az utolsó percbe, ahol az ellenfél legjobbja hamar 1 pontra hozta a csapatát. Majd kimaradt támadások után 3 másodperccel a vége előtt Lengyel Lili annyira szorította az előbb említett fiút, hogy kihagyta a ziccert. Egy roppant izgalmas meccsen nyertünk, de ezt a győzelmet természetesen a Pákozd csapata is megérdemelte volna.
A második meccs a Vízipókok ellen következett. Ez szerencsére kevésbé volt izgalmas, talán a fáradtságtól, talán a győzelmi mámortól, de kevésbé koncentrált már a csapat, mégis sikeresen vette ezt az akadályt is.

Pákozdi Kócsagok- Dunaújvárosi Sárkányok U11 58- 59 (12-12,18-22,12-11,16-14)
Pontszerzők: Sarvajcz Dávid 18 p., Lengyel Lili 8 p., Pölöskey András 9 p., Sötéth Ádám 8 p., Kiss Fanni 5 p., Kassai Dávid 3 p., Székely Zsombor 2 p., Homolya Tamás 1 p., Gózon Noé 1 p., Szélpál Milán 1 p.

Dunaújvárosi Sárkányok U11- Velencei Vízipókok 41- 29 (14-4,7-10,8-5,12-10)
Pontszerzők: Kassai Dávid 10 p., Szélpál Milán 6 p., Kiss Fanni 6 p., Homolya Tamás 5 p., Sötéth Ádám 5 p., Sarvajcz Dávid 4 p., Hornyik Hanga 3 p., Pölöskey András 2 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login