Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U14 – második forduló

Hektikus edzéslehetőségek után, őszi szünetet követően mentünk neki a második fordulónak. Játszhattunk a Siófok csapatával, és újra összecsaptunk a Monokkal. Mindezt csak 9 fővel, így a hivatalos eredmény 2 vereség.
A Siófok ellen borzalmasan kezdtünk. A kezdő gyerekeknél belefér, hogy az első meccsen haloványabb a teljesítmény, de ezen a napon mindenkié. Legalábbis az első félidőben a régebben játszók is teljesen lefagytak, igazából semmit sem tudtunk abból megvalósítani, amit egyébként tudunk. A második félidő már kicsit jobb volt, amikor a legjobb 5-ös volt a pályán, akkor a harmadik negyedet egál környékére tudtuk hozni.
A Monok ellen, akik jelenleg a mi szintünk, már jobban ment a játék. Az első pillanattól vezetve, azt végig biztosan megtartva nyertünk. Voltak új elemei a játéknak, amit tudtunk használni és néha egész jól védekeztünk.
Ahová el szeretnénk jutni, az még igen messze van, és a jelenlegi körülmények között nagyon nehéz is lesz. Természetesen mindent meg fogunk tenni, ami rajtunk múlik.
Hivatalosan mindkét meccset 0-2-vel elveszítettük.
Dunaújvárosi Sárkányok – Siófok 25-76
Dunaújvárosi Sárkányok – Monok 65-54

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login