Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16-os mérkőzések: Mohács és Tamási

Újabb 2 meccset játszott az u16-os korosztályos csapatunk. Először hazai pályán mérkőztünk meg a hihetetlenül agresszív Mohács gárdájával. Szűcs Marci és Nagy Balázs nélkül, viszont Kőhalmi Kálmánnal vágtunk neki az összecsapásnak. Ellenfelünkről semmit sem tudtunk, de az első pillanatokban bemutatkoztak. A gyűrűjük köré élő falat húztak, mindenkivel ütköztek, és labdaszerzés után nagyon hatékonyan támadtak vissza.

Az első félidőt megilletődötten kezdtük. Az alapjátékunkat erőltettük, viszont roppant gyengén és akarat nélkül védekeztünk. És ezt rendre megbüntette a mohácsi csapat.

Félidőben fejmosást tartottam, mellé módosítottunk a támadásainkon is. Kicsit sikerült a tempón is emelnünk. Az ellenfél azonban, megérdemelten nyert.

Dunaújvárosi Sárkányok U16- Mohácsi GYKSE 46- 83 (14- 27, 14- 24, 16- 20, 2- 12)

Pontszerzők: Kőhalmi Kálmán 16 p, Krizsán Balázs 12 p., Csépányi Olivér 11 p., Szemenyei Levente 5 p., Csendes Tibor 2 p.

 

Tamásiban játszottuk a következő meccsünket. Örömteli, hogy hiányzó nélkül, és új játékost avatva indultunk neki a találkozónak. Megint álmosan kezdtünk, de egyre jobb teljesítményt nyújtva, a meccs nagy részét uralva szereztük meg első győzelmünket.

Ugyan védekezésünk nem elég agresszív, és gyakran későn vesszük fel az embereket, viszont a támadásunk meccsről meccsre hatékonyabb. Ezt a meccset is csapatként, csapatjátékkal nyertük meg, amiből minden játékos kivette a maga részét, ezért joggal örülhet mindenki a győzelemnek.

Tamási Dámok U16- Dunaújvárosi Sárkányok U16 54- 72 (16- 18, 13- 23, 15- 28, 10- 4)

Pontszerzők: Kőhalmi Kálmán 24 p., Csépányi Olivér 21 p., Csendes Tibor 10 p., Szemenyei Levente 8 p., Krizsán Balázs 5 p., Miskovitz János 4 p., Nagy Balázs 2 p.

 

Molnár Tamás

edző

You must be logged in to post a comment Login