Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – hatodik forduló

Amennyire vártuk a B csoportos megmérettetést, annyi nehézséggel kellett a forduló előtt és alatt megküzdenünk. Kassai Dávid 2 hétig nem tudott edzésre jönni betegség és iskolai elfoglaltság miatt, Kiss Fanni és Szabó Balázs pedig a tornára sem tudott eljönni. Sarvajcz Dávid hőemelkedéssel játszott, Hornyik Hangának és apukájának pedig extra köszönettel tartozunk, hogy a hétvégéjüket átvariálva utolsó pillanatban velünk tartottak, hogy biztosan ki tudjunk állni érvényes létszámmal.
Az előzmények fényében leszögeztem, nincs elvárás, de mindenki adjon bele apait- anyait. Ez ugyan két vereségre volt elég, de nem vagyok csalódott, helyenként nagyon szépen játszottunk, és ugyan rengeteg ziccert rontottunk, de a helyzeteink bőven megvoltak. A védekezéshez fejben kell érnünk.
Az Alba Fehérvár ellen így is reális esélyünk volt nyerni, a DKKA csapata jelenleg soknak tűnt még.
Büszke vagyok a csapatra, és egyértelműen célként tűzöm ki a következő forduló megnyerését, és utána az utolsó fordulóban még egyszer megpróbálni jó eredményt elérni a B csoportban.

Dunaújvárosi Sárkányok- Alba Fehérvár 43- 49 (12-12, 12-13, 11-10, 8-14)
Pontok: Kassai Dávid 21 p., Lengyel Lili 8 p., Sötéth Ádám 5 p., Werner Péter 4 p., Sarvajcz Dávid 3 p., Székely Zsombor 1 p., Homolya Tamás 1 p.

Dunaújvárosi Sárkányok- DKKA Bulls 36-59 (5-15, 8-23, 14-13, 9-8)
Pontok: Pölöskey András 10 p., Kassai Dávid 8 p., Sötéth Ádám 8 p., Lengyel Lili 4 p., Homolya Tamás 2 p, Sarvajcz Dávid 2 p., Mihók Mara 1 p., Hornyik Hanga 1 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login