Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16 lány – Pest megyei Kadett bajnokság

PSK-Hernád – Dunaújvárosi Vadkutyák 53 -97 (15-31, 13-25, 18-15, 7-26)

 

Pontszerzők: Hutterer Hella: 53p, Kovács Adél: 16p, Gálfi Ramóna: 12p, Török Elvira: 8p, Kriston Júlia: 6p, Szilágyi Ágnes: 2p, Posch Niki: -, Varjú Noémi: -,

 

A legutolsó forduló után, kellett a motiváció ahhoz, hogy a lányok elhiggyék igen is jó játékosok, és csapatszinten is erősek. Az eredmények alapján, egy szinten voltunk az ellenféllel.

Nagy elánnal kezdtük a mérkőzést, és tudatosítottuk is ellenfelünkben, hogy ma nekik itt nem terem babér. Az első negyedtől fogva azt csináltuk, amit tudunk. Keményen védekeztünk, szinte rendre könnyű kosarakat tudtunk szerezni gyors indításokból. Látszott, hogy mennyire élvezik a lányok a játékot. Aki ma pályára lépett, mindenki hozzátett valamit a játékhoz.

Nem is igazán kellett beleavatkozni a játékba, ment minden a maga útján. Nem tudom volt-e már olyan meccsem, hogy az egyik játékosom 53 pontig jusson, de ma Hutterer Hellának ez is sikerült. Egyszerűen megállíthatatlan volt ezen a napon. De ne felejtsük el Posh Nikit sem, aki ugyan nem dobott pontot, de a védekezésben kimagaslóan teljesített. Igazából mindenkit felsorolhatnék név szerint egyesével, de úgy gondolom mindenki tudja és érzi, hogy miben állt a csapat mellé.

Ezt a lendületet kell tovább vinnünk, és ugyanígy kell küzdeni tovább!

Hajrá Vadkutyák, ez fantasztikus volt!

Drab Attila

edző

 

You must be logged in to post a comment Login