Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U18 – Nem játszottunk jól

2018-03-13 Veszprém, Országos Junior Bajnokság

VUKE Veszprém – Dunaújvárosi Sárkányok U18 86-69 (13-15, 27-12, 25-25, 21-17)

Kezdők: Bak 19, Matucza 15, Csépányi 8, Bozsik 13/3, Katona 12. Cserék: Paulovics 2, Nagy, Karczub, Borbély, Kőhalmi

Beszámoló:

Jó mérkőzés volt, de mi nem játszottunk jól. A második negyedben, amikor elkezdtük pihentetni a kezdőket, a játékunk szétesett. Rengeteg kihagyott helyzetünk volt ezen a mérkőzésen, az ellenfél megérdemelte a győzelmet, gratulálunk nekik.

Jó iramban kezdtünk, a játékunk is rendben volt. Szervezetten igyekeztünk játszani, figurális játékból zsákolásig is eljutottunk. Kicsit megszöktünk, de a Veszprém szorított a védekezésén, és tartotta velünk a lépést.

A második negyedben pihentetni kellett Bozsik Vilmost. Helyében Csépányi Zalán gyengén irányított, és szétesett a játékunk. Nem segített az sem, hogy rengeteg könnyű helyzetet mellé dobtunk.

A második félidőben gyors iramú mérkőzés alakult ki. A veszprémiek szoros védekezése miatt gyakran kapkodtunk, szervezett játék helyett egyéni megoldásokat erőltettünk, egyszerűen nem játszottunk jól. Ennek ellenére többször feljöttünk 8-9 pontra, de ezt követően valami kevésbé megfontolt megoldás miatt eladtuk a labdát, és a különbség gyorsan visszaállt 13-15 pontra.

Gratulákunk az ellenfelünknek, nekünk pedig megoldásokat kell gyakorolnunk az agresszívan, „magasan” védekező csapatok ellen.

You must be logged in to post a comment Login