Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – Negyedik forduló

A negyedik fordulóban Veszprémben léptünk pályára. Szitáló esőben indultunk, szakadó hóesésben érkeztünk. A januári edzéseink elég felemásra sikerültek, mikor teremhiány, mikor létszámhiány, de valami mindig hátráltatta a készülést. Így óvatos, és egyben reális várakozásokkal néztünk a torna elébe.

Az Ajka ellen jól teljesítettünk. Az ellenfél játékosai nagyon ügyesek voltak, de fizikálisan erősebbek és gyorsabbak voltunk, nem tudták tartani velünk a tempót. Ráadásul nekik a második mérkőzésük volt.

A Veszprém ellen is jól kezdtünk, és valójában végig jól játszottunk. Az akartra sem lehet panasz, mert egy percig nem adtuk fel. De valahogy a veszprémi gyerekek akaratosabbak voltak. A lepattanókért jobban küzdöttek és a szabadlabdákra is jobban mentek. Így csak azt mondhatom, hogy teljesen megérdemelten nyertek.

A két mérkőzés kiváló mércéje volt a felkészültségünknek, és megfelelő iránytű a folytatásra. Valamint nagy örömmel gratulálok Kovács Rékának, hogy megszerezte első pontját a kosárlabda pályafutásában. Ellenfeleinknek köszönjük a sportszerű játékot, bízom benne, hogy még játszunk egymással a folytatásban.

Sárkányok U12 – AJKA 62 – 36 (22-11,9-2,16-8,8-7)

Pontszerzők: Lengyel Zsombor 20 p., Mihók Mandula 9p., BJ Peti 9 p., Szíj Barnabás 5 p., Kovács Szofi 4 p., Kovács Léna 4 p., Kifuth Anna 4 p., Buzási Zalán 4 p., Nagy Gábor 2 p., Kovács Réka 1p.

Sárkányok U12 – VUKE U12 42- 71 (10-15,11-31,12-19,9-6)

Pontok: Lengyel Zsombor 19 p., Szíj Barnabás 9 p., BJ Peti 4 p., Kovács Léna 3 p., Mihók Mandula 2 p., Pesti Botond 2 p., Bíró Panna 1 p., Buzási Zalán 1 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login