Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U14 fiú – „tornagyőzelem”

Furcsa fordulónk lett. A három eredetileg kiírt ellenfélből egy tudott csak kiállni a tornán, a Marcali. Ellenük játszottuk tehát a „döntőt”; szép játékkal, jó mentalitással könnyen győztünk, csak a mérkőzés végén a „kispad” sportszerűtlen viselkedése volt az, ami ezen a napon zavart.

Gyorsan felejtenek a gyerekek, mert ők is tapasztalták már, hogy milyen kikapni sokkal úgy, hogy az ellenfél a végén röhög rajtunk. Sajnálom, hogy a végén nem tudtunk visszavenni az arcunkból, ezért edzésen bünti lesz.

Egyébként a játékunkat nehéz kiértékelni, mert az idén szintkülönbség van a két csapat között. Voltak dolgok, amik nagyon tetszettek, amikor a fiúk spontán módon játszottak össze a pályán, vagy amikor a második ötösünk játékosai bátran mertek egy-egyezni, kosárra törni, felelősséget vállalni. Főként nekik örülhettünk ma, hogy ilyen fejlődés van. Ezen kívül, mindig külön öröm, ha mindenki dob kosarat, és ez ma sikerült.

Az első ötösünkre most vasárnap vár az igazi próba a BLF és a Salgótarján csapatai ellen.

2019-02-02 Dunaújváros, Országos Serdülő Bajnokság, regionális 1. forduló

Dunaújvárosi Sárkányok – Marcali VSZSE 128-54 (38-6, 29-11, 30-18, 31-19)

Pontsz.: Kiss Benedek 31, Szűcs Ábel 18, Horváth Zoltán 18, Hajnal Adrián 12, Varga Ákos 10, Csernák Ádám 9, Kelemen Bence 6, Timár Bence 6, Szűcs Zétény 6, Véner József 6, Főfai-Kovács Kristóf 4, Heizler Milán 2.

You must be logged in to post a comment Login