Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – Alsó ház 2. forduló

Csonka fordulót tartottunk, mivel a Siófok nem tudta vállalni a tornán való részvételt. A Pápa hozzánk képest kevés tapasztalattal rendelkező csapat, ezért viszonylag komoly pontkülönbségre számítottam a mérkőzésen, és próbáltam a gyerekeket is erre ösztönözni, mert mostanában valami hiányzik.
A mérkőzést borzalmasan kezdtük. Mindent kihagytunk, gyakorlatilag nem védekeztünk. A második 5-ös már elkezdett dolgozni, majd a félidőben végre mindenki odatette magát, és a második félidőt 3 kapott és 55 dobott ponttal hoztuk le. De a csapatnak egyik előre kitűzött célt sem sikerült megoldania. Viszont nagy öröm, hogy mind a 12 gyerek szerzett pontot, a debütáló Bálint is, valamint Csató Viki ezen a meccsen árnyékát végre átlépve több pontot dobott, mint az eddigi tornáin összesen.
Ezzel a győzelemmel visszakerültünk az alsóházi A csoportba, ahol szeretnénk végre megragadni.

Dunaújvárosi Sárkányok – Pápa 99 – 32 (16-18,28-11,25-1,30-2)

Pontok: Bíró-Juhász Péter 23 p., Csató Viktória 16 p., Werner Péter 11 p., Lengyel Zsombor 10 p., Homolya Tamás 10 p., Gózon Noé 8 p., Mihók Mara 6 p., Szíj Barnabás 6 p., Sötéth Ádám 6 p., Csőregi Balázs 2 p., Kovács Bálint 1 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login