Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16 – NKA Pécs/C

Elkezdtük a tavaszi idényt. Első mérkőzésre Pécsre látogattunk, ahol egy csodás létesítményben játszhattunk egy igen csak hasonló képességű csapat ellen. Sajnos Szemenyei Levi nem tudott velünk tartani, viszont bemutatkozott a nálunk kölcsönben szereplő Csontos Dominik is a csapatban.

Sajnos a Fiúk nem tudtak mit kezdeni a szokásosnál jóval keményebb plexivel, hihetetlen mennyiségű ziccer maradt ki. Kis túlzással elég lett volna magában a mérkőzés megnyeréséhez. Idén elkezdtünk egy új védekezést gyakorolni, ha megfelelő a figyelem és a fegyelem, akkor ez még igen sokat érhet a későbbiekben.

Valamit a büntetőzéssel is kell kezdenünk. 14 büntetőt hibáztunk és 13 ponttal kaptunk ki…

A mérkőzés egyes részeiben domináltuk a mérkőzést, hogy utána rendre hullámvölgybe kerüljünk. Az utolsó 3 perc viszont fantasztikus volt, a pécsiek dobáshoz sem jutottak, rendre megszereztük tőlük a labdát 11- 2-re nyertük ezt a részt. Folytatás a Nagykanizsa ellen.

NKA Pécs/C- Dunaújvárosi Sárkányok u16 65- 52 (18- 13, 18- 13, 10- 9, 19- 17)

Pontszerzők: Kőhalmi Kálmán 24 p., Csépányi Olivér 10 p., Csontos Dominik 9 p., Turcsány Gergő 2 p, Krizsán Balázs 2 p., Kovács Máté 2p., Kovács Márk 1 p.

Molnár Tamás

edző

You must be logged in to post a comment Login