Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – szép utolsó forduló

Szépen zártuk a szezont a Gárdonyiban. Végre hazai pályán játszhattunk, és bár a döntőben nem ment olyan jól, az első meccs után nagy arányú győzelemnek örülhettünk.

Izgulhattunk kicsit a mérkőzést megelőzően, mert éppen az utolsó forduló előtt kellett sportorvosi igazolásokat újítani. Ketten nem kapták meg egyből az új pecsétet, és voltak, akik egyéb okok miatt nem tudtak most részt venni. Végül épphogy összejött a szükséges 10 fő.

Az első mérkőzésen nem is kicsit álmosan kezdtünk, de aztán ahogy haladt a meccs, egyre élénkebben, határozottabban játszottunk. Az utolsó negyedben persze már a várpalotai lányok is fáradtabbak voltak, mi pedig elkaptuk a fonalat. Gratulálok a gyerekeknek, néha tényleg szép összjátékot mutattak, és a szülők is láthatták, hogy miket gyakorlunk edzésen.

Mivel így döntőbe jutottunk, két meccs, azaz 3 óra pihenőnk volt a döntőig. Ez talán nem volt olyan szerencsés, 3 óra játék az iskola udvarán nem igazán tett jót az erőnlétünknek, így az utolsó meccsen úgy éreztem, hogy le voltunk már eresztve. Ráadásul a felsőbb csoportból leeső Pákózd egy jó csapat, 100%-on is bravúr lett volna a győzelem. Semmi baj, a srácok büszkék lehetnek a teljesítményükre ezen a napon.

Júniusig még gyakorlunk, játszunk edzésen. Hamarosan átcsoportosulunk edzéseken úgy, ahogy jövőre a korosztályok szerint játszani fogunk, hogy megismerkedjünk új csapattársainkkal.

Köszönjük a szülőknek a szurkolást az egész szezonban, nagyon örültem, hogy idegenben is ott voltak a lelátón és biztatták a srácokat!

2024-04-20, Dunaújváros, Gyermek bajnokság, utolsó forduló

Dunaújvárosi Sárkányok U12 – Várpalota Gepárdok 72-36 (14-9,16-15,12-8,30-4)

Csapat: Tóth 31, Földesi 12, Lovas 11, Tusják 8, Suhajda 2, Szikszai 2, Franyó 2, Izsák 2, Szécsenfalvi 2, Czár.

Dunaújvárosi Sárkányok U12 – Pákózdi Kócsagok 49-71 (16-21,8-18,19-12,6-20)

Csapat: Tóth 31, Lovas 6, Tusják 4, Szikszai 4, Izsák 2, Földesi 2, Czár, Suhajda, Franyó, Szécsenfalvi

You must be logged in to post a comment Login