Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – Torna győzelem, de sajnos megint kevesen voltunk

Siófokon volt a második fordulónk. Nagy reményekkel vágtunk neki. Az első meccsünket a házigazda Siófok ellen játszottuk. Székesfehérváron már találkoztunk egymással, akkor sikerült nyerni ellenük, most is ez volt a célunk. Mivel sajnos csak nyolcan tudtunk elutazni különböző okok miatt, így nem számított a pályán elért eredményünk.  Ennek nyomát nem láttam a csapat játékában. Mindenki, aki pályára lépett hozzátett valamit a játékhoz. Öröm volt látni olyan elemeket a játékban, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk. Okosan játszottunk, sokat passzolva, egymást helyzetbe hozva.

Siófoki Kosársuli Egyesület-Dunaújvárosi Sárkányok 39-73

Pontszerzők: Németh Míra 16; Szalai Lili 9; Bödei Marcell 12; Bíró-Juhász Marcell 8; Hajdu Hugó 19; Tóth Csongor 7; Sarvajcz Dávid 2

A következő mérkőzésünk rögtön az első meccs után következett a Várpalotai Sárkányok ellen. Kicsit megilletődötten kezdtünk. Képzettebb csapat benyomását keltették. Az egész pályás letámadásuk meglepte a gyerekeket. Időkérés alatt megbeszéltük, hogy kell felhozni a labdát, ezután ismét helyre állt a rend a pályán. Sokat passzolva okosan játszottunk, ennek ellenére rengeteg ziccert hagytunk ki.

Dunaújvárosi Sárkányok-Várpalota Sárkányok U12 47-34

Pontszerzők: Németh Míra 9; Szalai Lili 4; Bödei Marcell 1; Bíró-Juhász Marcell 11; Szélpál Milán 6; Tóth Csongor 10; Sarvajcz Dávid 6

Nagyon sajnálom, hogy a csapat nem tudta érvényesíteni a pályán elért eredményeit.

A hétvégéhez még hozzátartozik, hogy Bíró-Juhász Marci betegen vállalta a mérkőzéseket. Sarvajcz Dávid a második meccs vége előtt kisebb bokasérülést szenvedett. Jobbulást!

Hajrá Sárkányok!

Csányi Róbert

edző

 

You must be logged in to post a comment Login