Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U14 fiú 2004 – Ma nem ment

Rég tapasztalt vereségeket szenvedtünk a legutóbbi tornán. A csoportbeosztásnál már lehetett sejteni, hogy nem a mi fogunk dominálni, de a különbség azért csalódás keltő volt.

A mérkőzéseket külön értelmetlen is értékelni. Az első mérkőzésen a PVSK- Panthers B csapatával játszottunk. Gyengébb játékosuk nem volt, viszont 1,90-es 3 is. A Kozármislennyel már találkoztunk ősszel, ők felkészültségben akkor nem tartottak sokkal előttünk.

A pécsi csapat a szó szoros értelmében megsemmisített minket. Sokkal felkészültebb volt játékban, fizikálisan és gondolkodásban is. És a Fiúk e mellé még be is tojtak. Úgy pedig nagyon nehéz játszani. És mivel folyamatosan csak futottunk(volna, ha bírunk) a labda után, a mérkőzés végére fizikálisan megsemmisültünk. 150- 20

A második meccsen teljesen kimerült játékosaim szintén csak kínlódtak. Ez a csapat már nem lett volna messze tőlünk, de egyszerű döntéseket sem tudtunk meghozni, és egy darab begyakorolt mozgást sem tudtunk végrehajtani. 115- 29

De ezek a fordulók az igazán fontosak. Alátámasztják, hogy miért kell(ene) minden edzésen erősíteni, miért zavar, ha nincs ott mindenki edzésen, és miért rossz a jelenlegi hozzáállásunk az edzésekhez. Az edzés nem csak szórakozás, és fejlődni csak akkor lehet, ha az már nem kellemes és nem esik jó.

A következő fordulót újra meg kell nyernünk, hogy a fenti csapatokkal idén még egyszer megmérkőzhessünk, és bebizonyíthassuk, hogy ekkora különbség márpedig nincs. A Kozármislennyel szemben ebben biztos vagyok, a PVSK-val szemben pedig a Fiúknak kell ezt bizonyítani.

Pontszerzők:

– vs PVSK Donát 8 p., Balázs 6 p., Tamás 6 p., Márk 3 p., Máté 1p.

– vs Kozármisleny Balázs 15 p., Donát 6 p., Márk, M. Pisti, K. Pisti, Tamás 2 p.

 Molnár Tamás

edző

You must be logged in to post a comment Login