Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16 lány – FMKSZ felnőtt bajnokság

FMKSZ felnőtt bajnokság 2019.03.13.

Siófok – Dunaújvárosi Vadmacskák 27 – 87 (5-18, 6-23, 8-12, 8-34)

Pontszerzők: Kósa Zsófia: 29 p, Hutterer Hella: 28 p, Gálfi Ramóna: 14/3 p, Posch Niki: 8/3 p, Kovács Adél: 4 p, Szilágyi Ágnes: 4 p, Kriston Júlia: -, Varju Noémi: -,

A tegnapi napot szerettük volna feledtetni ezen a mérkőzésen. Kellett már a lányoknak, hogy rálépjenek a győztesek útjára. Sok olyan mérkőzésünk volt, ami ki-ki meccset hozott és sajnos nem mi jöttünk ki győztesen. A sikerek kellenek mind a lányoknak, mind az edzőnek is.
Semmi más nem volt a feladatunk, csak az, hogy a lányok maximálisan betartsák az utasításokat, és védekezzünk úgy, mint az utolsó mérkőzés utolsó 5 percében. Nem volt okom panaszra mert tényleg mindent betartottak a lányok. Szinte öröm kosárlabdát láthattunk. Mindenki éget a vágytól, hogy pályára kerüljön. Egyetlen egy momentum volt a 3. negyedben, amikor a lányok „lazábbra” vették a védekezést és a támadást is. Itt rendeztük sorainkat és az utolsó negyedben ismételten beindult a Vadmacska henger. Jó volt a védekezésünk és a támadásunk is. Rengeteg dolgot kipróbáltunk ezen a meccsen, olyan dolgokat, amiket idáig nem csináltunk, és lám működött. Jó volt ma látni őket. Remélem ezek a győzelmek (utolsó 3 mérkőzés 2 győzelem) segítenek abban, hogy a hátralévő meccseken is megmaradjon a motiváció.
Most kisebb szünet következik, legközelebb FMKSZ mérkőzésünk itthon lesz 03.22-én. Gyertek és szurkoljatok nekünk akkor is!

Hajrá Vadmacskák!

Drab Attila

edző

You must be logged in to post a comment Login