Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – Alsóház 4. forduló

2022-05-08 Dunaújváros, Gyermek Kupa, Alsóház 4. forduló, A csoport

Hiába maradt el a dupla győzelem a legutóbbi fordulóban, mégis egy csoporttal feljebb kerültünk, így erősebb csapatokkal játszhattunk és szerencsénkre mindezt hazai pályán tehettük meg. A gyerekek az első pillanattól kezdve kitették a lelküket a pályára és mindkét meccsen csak 1-1 negyed volt, ami döntőnek bizonyult a végeredményben. Az első mérkőzésen látszódott, hogy a paksiak nem véletlenül játszanak feljebb, mi mégis a harcosságunkkal és kitartásunkkal egyenlő ellenfeleik tudtunk maradni. A második meccsen már egy számunkra ismert csapattal mérkőztünk meg, ahol most sokkal jobban és bátrabban játszottunk és a szurkolásnak, illetve a bátorságunknak köszönhetően harmadszorra majdnem sikerült legyőzni a marcali fiatalokat.

Az eredmények ellenére büszke vagyok a gyerekekre, mert láthatóan sokat ügyesedtek és lassan kezdik utolérni a náluk tapasztaltabb és régebb óta kosarazó társaikat és habár a pontokban ez nem látszódik mégis sokkal többet vállalnak mind támadó-, mind védő oldalon. Illetve szeretném megköszönni a Szülőknek és a Gyerekeknek is az egész évet, hiszen sok munkába került, hogy minden meccsen ki tudjunk állni és egy sikeres szezont zárhassunk!

Hajrá Sárkányok!

Dunaújvárosi Sárkányok – Atomerőmű SE-Paksi Harcosok 42-63 (8-8, 11-27, 9-14, 14-14)
Pontok: Lengyel Zsombor 19, Bogáth Botond 12, Biró-Juhász Péter 5, Szíj Barnabás 3, Hajdu Áron 2, Ragács Ádám 1, Mizser Emma, Egei Bence, Ilóczki Jázmin, Sebestyén Martin, Ács Nedda.

Marcali Szürkefarkasok – Dunaújvárosi Sárkányok 54-51 (14-9, 20-20, 16-6, 4-16)
Pontok: Lengyel Zsombor 17, Biró-Juhász Péter 14, Bogáth Botond 7, Ács Nedda 4, Szíj Barnabás 4, Egei Bence 2, Ragács Ádám 2, Ilóczki Jázmin 1, Mizser Emma, Hajdu Áron, Sebestyén Martin.

Bognár Mátyás
edző

You must be logged in to post a comment Login