Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11 – Negyedik forduló

Az U11-es csapat január 21-én vasárnap Ajka és az Alba Fehérvár csapata ellen játszott. Tíz játékossal jó előjelekkel indultunk Ajkára. A Fehérvári csapat ellen nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést. A helyzeteink megvoltak, de rendszeresen hibáztunk a palánk alatt. Védekezésben is elég gyenge teljesítményt nyújtottunk, nem sikerült ellenfelünk támadójátékát lassítani hiányzott az agresszív letámadás. A félidőt 33-16-ra elveszítettük. A második félidőben sikerült javítani a játékunkon, de az utolsó negyed megnyerése sem tudott segíteni a mérkőzés végkimenetelén így 60-37-re elveszítettük a mérkőzést. Lényegesen szorosabb meccsre számítottam.

Ajka csapata hazai pályán lendületes kezdéssel indította a második mérkőzést. Támadójátékunk sajnos nem sokat javult az első meccshez képest. Nagyon sok alap technikai hibát követtünk el így támadás befejezés nélkül adtuk át ellenfelünknek a labdát. Védekezésben is sokat hibáztunk, nagyon kevés lepattanót tudtunk szerezni mindkét palánk alatt. A félidőt nagy arányban 30-10-re elvesztettük. Az előző meccshez kísértetiesen hasonló második félidőt produkáltunk. Az utolsó negyedet most is sikerült megnyerni, de az első félidei gyenge teljesítmény miatt 52-31-re vesztettünk.

Mindkét mérkőzésen erősebb játékra számítottam, de ennek ellenére büszke vagyok a csapatra. Lehet, hogy szokni kell még az utazós idegenbeli fordulókat. A következő mérkőzések biztosan jobban fognak sikerülni.

Végeredmény: Alba Fehérvár- Dunaújvárosi Sárkányok 60-37
Dobott pontok:
Tusják Bence 17
Szabó Hunor 5
Gulyás Kíra 4
Szabó Ádám, Sztakó Medárd, Horog Benett 3
Ongai Gábor 2.

Végeredmény: Ajka- Dunaújvárosi Sárkányok 52-31
Dobott pontok:
Gulyás Kíra, Földesi Benedek 7
Tusják Bence 6
Szabó Hunor, Szabó Ádám, Ongai Gábor 3
Sztakó Medárd, Horog Benett 1.

Lovász Csaba,
edző

You must be logged in to post a comment Login