Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U14 lány – Káosz és zűrzavar!

Dunaújvárosi Szitakötők – Pénzügyőr SE 18 – 103 (2-38, 2-22, 6-27, 8-16)

Pontszerzők: Köller Mónika: 6p, Szabó Zorka: 5p, Heizler Gabriella: 4p, Szoták Zoé: 3p, Szalai Lili: -, Soós Luca: -, Varjú Veronika: -, Radványi Eszter: -, Láng Niki: -, Plesz Orsolya: -,

 

Dunaújvárosi Szitakötők – PAFC Basket 30 – 101 (10-16, 3-26, 10-26, 7-33)

Pontszerzők: Köller Mónika: 10p, Szabó Zorka: 6p, Heizler Gabriella: 6p, Szoták Zoé: 3p, Szalai Lili: 3p, Láng Niki: 2p, Plesz Orsolya: -, Soós Luca: -, Varjú Veronika: -, Radványi Eszter: -,

 

Nem igazán volt jó napunk, ezen a tornán. Két olyan csapat ellen játszottunk, akiknél illő lett volna a tisztes helytállás, sőt a második mérkőzésünket meg is kellett volna nyernünk. Ennek ellenére, tiszta káosz és fegyelmezetlenség uralkodott végig. Rengeteget gyakoroltunk és készültünk, de sajnos ebből semmit sem tudtunk megvalósítani. Nem ellenfelünk volt ennyivel jobb, hanem mi voltunk indiszponáltak. Gyermeteg hibákat követtünk el, amiket nem lett volna szabad.

Védekezésünk nem volt jó és a támadásaink is rendre elakadtak.

Egyszóval nem értem mi volt velünk, de szerintem gyorsan el kell felejtenünk ezt a fordulót és a következő összecsapásokra kell koncentrálnunk.

Nagyon örültem Plesz Orsolyának, aki mindent beleadott és küzdött végig. Kiemelném még Heizler Gabriellát aki folyamatosan meg tudta csinálni azt amit kértem tőle és védekezésben is nagyon ügyes volt. Köller Mónika, akinek úgy látszik az kell, hogy felhúzza magát mert akkor parádésan tud játszani. Radványi Eszternek is voltak szép labdafelhozatalai.

Összességében meg kell tanulnunk betartani azokat a szabályokat, amiket megbeszélünk a játékunkra vonatkozóan. A védekezésünkre nagyon oda kell figyelnünk, támadásban pedig törekedni kell a pontosabb végrehajtásra és befejezésre. Nem utolsó sorban pedig kellő fegyelmezettséget és alázatot kell mutatnunk a játék iránt.

Nagyon sajnálom a csapatot, mert tudom, hogy mire képesek, de ma ennek töredéke sem jött elő.

Drab Attila

edző

You must be logged in to post a comment Login