Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 Dunavecse – kevesen, de jók voltunk

Hogy a versenyellenőr szavaival éljek: kár, hogy nem voltunk meg teljes csapattal, valószínűleg megnyertük volna mindkettőt. Én is így éreztem.

Sajnos az első U12-es fordulónk, ebben a szezonban vasárnapra esett. Vasárnap pedig mi nem tudunk kiállni teljes csapattal. Így hét lelkes gyerekkel utaztunk Balatonfüredre, ahol egy kicsit nehézkes kezdés után felpörögtünk.

Az első mérkőzés a Siófok ellen ugyebár az első meccsünk volt, talán április óta. És olyanok voltunk, mint a langyos víz. Egy pár kivétellel még nem igazán volt akarat. Ennek ellenére sokáig egálban voltunk, 5 perccel a vége előtt még 20-20 volt az állás. Itt elfogyott az erőnk, és végül rendesen kikaptunk. Gratulálunk a siófokiaknak, akik később a döntőben is győztek!

A második mérkőzés veszprémi lányok ellen volt, közvetlenül az első után. Bár fáradtabban kezdtünk neki, már sokkal akaratosabban, bátrabban játszottunk. Rengeteg labdát szereztünk az ellenféltől. Az első pillanattól kezdve az utolsóig magabiztosan játszottunk, vezettünk, és győztünk. Gratulálok a srácoknak!

Reméljük, hogy a következő forduló egy szombatra esik, és meg tudjuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek, ha mindenki ott van!

Boda Gábor, edző

2022-11-13 vasárnap, Országos Gyermek Kupa, Balatonfüred

Kosársuli 8600 Kft – Dunavecsei Sárkányok U12 32-21 (5-2, 9-12, 6-4, 12-3)

Csapat: Lovas Noel 8, Bogdán Levente 5, Roszik Csaba 5, Balázs Alexa 2, Kovács Zorán 1, Csontos Benett, Halász Benett

VESC U12 – Dunavecsei Sárkányok U12 22-33 (5-9, 6-10, 3-8, 8-6)

Csapat: Roszik Csaba 10, Csontos Benett 8, Kovács Zorán 6, Bogdán Levente 4, Halász Benett 3, Balázs Alexa 1, Lovas Noel 1.

You must be logged in to post a comment Login