Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U17 fiú – Magunkat adtuk

Talán most látszódott rajtunk a legjobban, hogy mennyit is számít az edzéseken és meccseken mutatott hozzáállás. Egy ügyes és agresszív csapatot láttunk ezúttal vendégül, nem véletlen, hogy 1 hónapja még megégtünk ellenük ugyanitt. Azóta azonban sokkal agresszívabban és fókuszáltabban edzünk és játszunk, aminek meg is lett az eredménye.

Ezúttal betegségek miatt voltunk kevesebben, de ez egyáltalán nem látszódott meg a játékon. Az első negyedben még óvatosabbak voltak a srácok, utána viszont megérezték a vérszagot és sokkal keményebb védekezésre váltottak, ami az ellenfélnek érezhetően kellemetlen volt. Habár a második félidőben nem tartották ezt a nyomást, így többször is látótávolságba került az ellenfél a végén mégis a fehérváriak fáradtak el előbb, így egy magabiztos győzelem lett a vége.

Azon kevés meccs közé tartozik ez idén, amikor egy velünk kb. egy szintű csapatot tudtunk jó játékkal legyőzni, így dicséret illeti a fiúkat, nem csak az eredmény, de a mutatott játék és legfőképp a tartás miatt, hiszen egy rosszabb periódus sem roppantotta meg őket.

Pest megyei Fiú Kadett Bajnokság – Dunaújváros, 2023.03.16.
Dunaújvárosi Sárkányok U17 – Alba Fehérvár/B 96-70 (16-17,31-14,19-17,30-22)
Csapat: Verhóczki 28, Kuczka 19/3, Daru 15/9, Veres-Kovács 13, Szabó 11/3, Hollósi 10, Deák.

You must be logged in to post a comment Login