Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U18 – másnaposan

Gyenge teljesítményt nyújtottunk az U18-as bajnokságban.

A mérkőzés előtt derült ki, hogy játékosaink fele előző este egyik volt játékosunk szülinapi buliján voltak, ahol alkohol is előfordult. Ennek megfelelően teljesítettünk a mérkőzésen is, a negyedik negyedben józanodtunk ki, vagy talán pontosabb, hogy a negyedik negyedben már nem játszottak azok, akik az előző éjszakát végigbulizták. Van kivétel a kritika alól, aki bebizonyította, hogy másnaposan is képes kiválóan küzdeni. A többiek szégyellhetik magukat.

Sajnálatos, hogy egy ilyen mérkőzést szúrunk el, amit meg is nyerhetünk ebben a bajnokságban.

De azért vagyunk itt, hogy tanuljunk, s remélhetőleg ebből is le tudtak vonni valami tanulságot. Az, hogy kiváló kosaras alkatú játékosaink, egy hozzánk hasonló vagy kisebb méretű csapat ellen egy pár pontot dobnak, és egyébként nem hajlandóak megerőltetni magukat védekezésben, teljesen elfogadhatatlan.

Dicséretet érdemelnek azok, akik az utolsó negyedet hozták, példaértékű küzdőszellemet mutattak a látszólag behozhatatlan hátrány ellenére.

2021-01-30 Rácalmás

Országos Junior Bajnokság DNY régió

Dunaújvárosi Sárkányok – Siófoki KS 51-65 (11-21, 9-12, 12-22, 19-10)

Kezdők: Csernák 2, Simon 3, Hoffmann 2, Horváth 23, Szemenyei 6. Cserék: Hajnal 3, Szűcs 5/3, Matucza 4, Demeter 1, Lengyel 4, Jánosházi.

You must be logged in to post a comment Login