Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11 Dunavecse – Siker már a második tornán!

Szombaton Veszprémbe utaztunk, életünk második Kenguru tornájára. Most már többen is készen vannak a papírokkal, kigyógyultak a betegségekből. Óriási sikerélményünk volt, hiszen az első mérkőzést utolsó másodperces győztes kosárral nyertük meg.

Az első mérkőzésen eleinte még nagyon passzívan kezdtünk. Látszott, hogy teljesen más érzés egy idegen gyerekkel felvenni a harcot, mint egymással edzésen. A második ötösünk, akik a második és utolsó negyedben játszottak, már nagyon bátrak voltak viszont, és lényegesen jobban játszottak, mint az ellenfél. Úgy tűnt, hogy nem lesz szerencsénk, mert mi az utolsó negyedben nehezen találtunk a kosárba, az ellenfélnek pedig alig volt helyzete, de azt bedobták. Kevesebb, mint 1 másodperccel a vége előtt 18:18-as állásnál Prohászka Simeon fordulásból feldobta a labdát a levegőbe, és beesett. Óriási öröm volt.

A második mérkőzésen a székesfehérvári lányoknál volt egy nagyon ügyes kislány, akit az első negyedben nem tudtunk megállítani. A második félidőre már rendeztük a sorainkat, és végülis az első negyedet leszámítva egál meccset játszottunk.

Nagyon büszkék vagyunk a gyerekekre, mindenki beleadott mindent. Többet nem kérhetünk.

Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Kenguru Kupa, 2021-12-18, Veszprém

Dunavecsei Sárkányok – VUKE U11 Somonyi 20-18 (2-8, 7-1, 4-6, 7-3)

Csapat: Prohászka Simeon 7, Roszik Csaba 5, Csontos Benett 2, Lovas Noel 2, Kovács Zorán 2, Prohászka Benedek 2, Halász Benett, Karácsony Henrietta, Balázs Alexa

DKKA Tigrisek – Dunavecsei Sárkányok 34-20 (14-0, 9-9, 7-6, 4-5)

Csapat: Prohászka Simeon 8, Halász Benett 5, Roszik Csaba 5, Balázs Alexa 2, Karácsony Henrietta, Prohászka Benedek, Kovács Zorán, Lovas Noel, Csontos Benett

You must be logged in to post a comment Login