Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

Kalandra fel!

A második fordulótól csatlakozott az MKOSZ Kenguru bajnokságába dunavecsei csapatunk. Bár a csoportban 20 gyermek van, és abból 16 korosztályos, egyéb elfoglaltságok, illetve a még folyamatban lévő „papírozás” miatt most csak öten tudtunk elmenni Várpalotára. Kicsit izgultunk, hogy a gyerekek bírni fogják-e a két meccset, azaz 8×10 percet pihenő nélkül. Felesleges volt aggódni!

Egyszerűen fantasztikus teljesítményt produkáltak a dunavecsei gyerekek szombaton Várpalotán. Először is vegyük figyelembe, hogy ez volt a gyerekek első két hivatalos mérkőzése valaha! Ráadásul kicsit tapasztaltabb ellenfelek ellen kerültünk pályára.

Mintha ez semmit sem számított volna, az első negyedet a Marcali ellen 12-6 arányban megnyertük! Ez már önmagában hihetetlen teljesítmény! Mivel nekünk összesen csak egy cserénk volt, érthető módon nagyon elfáradtunk.

Nagyon értékes tapasztalatok voltak ezek a mérkőzések, például élesben gyakorolhattuk azt, hogy mindenki a saját emberét igyekszik követni. Minden kosarunknak, és minden kivédekezett támadásnak nagyon örültünk. Hazafelé jövet megérdemelt pihenőt tartottunk a székesfehérvári KFC-ben.

Gratulálok mind az öt hősnek, és remélem, hogy a következő fordulóra már teljes csapattal fogunk tudni kiállni!

2021-11-20 Várpalota, Országos Kenguru Bajnokság

Marcali Szürkefarkasok – Dunavecsei Sárkányok 56-19 (6-12,16-1,14-6,20-0)

Várpalotai Gepárdok – Dunavecsei Sárkányok 80-13 (20-6,19-3,28-0,13-4)

A Hősök: Balázs Alexa Tímea 2 pont, Csontos Benett 18 pont, Karácsony Henrietta 3 pont, Lovas Noel 6 pont, Roszik Csaba 3 pont

You must be logged in to post a comment Login