Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16/B – Nem jött össze semmi…

Nehéz heteken vagyunk túl, ami a mérkőzésen is meglátszódott. Hiába küzdöttünk az erőnk most csak 28 percig volt elég egy jó csapat ellen.
Rögtön az első perctől nagy nyomás alá helyezett minket az ellenfél, melyet több-kevesebb sikerrel megoldottunk. Itt még a pálya okozta nehézségeket harciassággal és küzdéssel sikerült ellensúlyoznunk. A félidő vége előtt nagyon szép játékot tudtunk nyújtani, ami bizakodásra adhatott okot. Azonban a 3. negyedben már elfogytunk és többet foglalkoztunk a problémáinkkal, mint a mérkőzéssel. Hiába a hősies küzdés már közelebb kerülni sem tudtunk, így egy vereséggel kellett távoznunk Fűzfőről.
Fontos tanulsága a meccsnek, hogy sosem szabad a körülményekkel foglalkozni, hanem a végig koncentráltan kell játszani, ahogy az eddigi meccseken is tettük. Ez eddig működött, most azonban nem voltunk ott fejben. Bizakodásra ad okot azonban, hogy az agresszív és koncentrált védekezésünkkel 5-en is partiban voltunk 28 percig, ami teljes (most már bővülő) csapattal tovább fog sokkal tartani.
Csak elismerés illeti a srácokat, hiszen folyamatosan betegségekkel és sérülésekkel küzdve is óriási munkát végeznek az edzéseken, így a meccseken is jó teljesítményt tudnak nyújtani.

2022-01-28 Balatonfűzfő, Országos Kadett Bajnokság, Nyugati régió, C csoport
Fűzfői AK – AF-Dunaújvárosi Sárkányok/B 67-43 (16-10,14-15,19-8,18-10)
Keret: Kuczka 10, Hajdú 2, Bíró-Juhász 10, Verhóczki 14, Veres-Kovács 7

Bognár Mátyás
edző

 

You must be logged in to post a comment Login