Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

NB2 – még növésben vagyunk…

… mentális értelemben főleg. Várjuk, hogy a fiúk túl tegyék magukat mentálisan azon, hogy már felnőttek ellen játszanak, és képesek legyenek úgy játszani, ahogy tavaly a saját korosztályuk ellen.

Van, akinek ez sikerül. A teljes csapatra vonatkozóan viszont keményednünk kell, mernünk kell érintkezni, kellemetlennek lenni a „bácsik” ellen is. A jövő héten szombaton új esély lesz erre.

Gyenge volt a kezdés Érden, aztán a félidőben az öltözőben volt egy kis tükörbe nézés. Utána a második félidőben egált játszottunk, és egy kis szerencsével akár nyerhettünk volna is. Megint megvolt az esély a kiegyenlítésre, de amikor kellett volna, a mi kezünk megremegett, az ellenfél húzóembere pedig gyorsan bevágott három bravúros triplát emberről. A fiúkban volt erő még a negyedik negyedben is próbálkozni, de most nem volt elég.

A szerencsét ki kell érdemelni, és most az első félidő alapján teljesen megérdemelten veszítettünk. Javítunk a hibáinkon, és az Újpest ellen megpróbáljuk újra.

Boda Gábor, edző

2023-11-07, NBII Bajnokság, Közép/C csoport

Gia Form-VMG DSE – Dunaújvárosi Sárkányok 78-63 (21-12, 19-15, 23-19, 15-17)

Csapat: Hajnal, Csernák 10/9, Matucza 5 (11 lepattanó), Viharos, Kozma, Véner 2, Katona 12/6, Bognár 13/3, Prétor 1, Rabi 11/3 (12 lepattanó), Hoffmann 9, Szűcs

You must be logged in to post a comment Login