Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11/A – 5. forduló

Február első hétvégéjén Székesfehérvárra látogattunk, hogy újra megküzdjünk az Albával, és a sötét lóval, az eddig veretlen Vezérek csapatával. Bár pénteken még 10 emberre szerveztük az utazást, végül örültünk, hogy 8-an ki tudtunk állni. Jöhetne már egy olyan forduló, ahol mindenkinek csak a kosárlabdára kell figyelnie…
Az első meccsen a Vezérekkel játszottunk. Igen álmosan kezdtünk, az első negyed csapnivaló volt. A másodikban megráztuk magunkat, és innentől gyengén játszva ugyan, de magabiztosan nyertünk. Tudjuk, hogy ők sem teljes kerettel játszottak, mégis a legkomolyabb ellenállást tanúsították a szezonban, gratulálunk nekik!
Az Alba ellen sajnos semmi meglepő nem történt. Fáradtan, betojva, igazi akarás nélkül, néha azért szépen játszva, de nagyon kikaptunk. És igazság szerint meg is érdemeltük.
Az egy győzelemmel hatalmasat léptünk a végső célunk felé, de a mutatott játék csalódást keltő volt, és sajnos a hozzáállás sem volt az igazi. Most egy egész hónapunk van, hogy valamit kezdjünk a problémákkal, azon leszünk, hogy mindenben előre lépjünk.

Dunaújvárosi Sárkányok U11/A – DKKA Vezérek 59- 39 (10- 13, 22- 10, 13- 10, 14- 6)
Pontok: Lengyel Zsombor 20, Mihók Mandula 13 p., Bíró-Juhász Péter 12 p., Szíj Barnabás 8 p., Homolya Gergely 5 p., Kenyér Tímea 1 p.

Dunaújvárosi Sárkányok U11/A – AF Cápák 27- 63 (12- 15, 8- 27, 6- 12, 1- 9)
Pontok: Bíró-Juhász Péter 11 p., Mihók Mandula 7 p., Lengyel Zsombor 3 p., Kenyér Tímea 2 p., Homolya Gergely 2 p, Kovács Léna 1 p., Kovács Szofi 1 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login