Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11 Dunavecse – fejlődünk

A dunavecsei csapat az előző fordulóban csoportgyőztes lett, így egy csoporttal feljebb tehettük próbára magunkat, erősebb ellenfelek ellen.

Sajnos két meghatározó játékosunkat is nélkülöztük, de szerencsére létszám szempontból jól állunk, így is 11 lelkes kis dunavecsei harcolt a pályán.

Először a várpalotai lányok ellen játszottunk, akikkel legutóbb az első fordulóban találkoztunk, amire akkor még csak 5 fővel tudtunk elmenni. Az első negyedben szundikáltunk, csúnyán kikaptunk (0-28). Aztán rendeztük a sorokat, és a többi negyed szoros lett. Kosarat még nehézkesen dobunk, de védekezésben már van, hogy jól helyezkedünk.

A második meccs ígéretesnek tűnt, egy velünk nagyjából egyenrangú csapat ellen. Viszont az ő ellenfelük nem tudott kiállni a minimális 8 fővel, így ők automatikusan döntőbe jutottak, mi pedig a harmadik helyért (amit ugyanezért mi automatikusan megnyertünk) ezzel az erősebb csapattal birkóztunk meg.

Már játszottunk a Tatabányával, vannak nagyon ügyes gyerekek ott is, nehéz meccs volt. De mindenki lelkesen hajtott, úgy éreztem, hogy sokat fejlődtünk az utóbbi forduló óta. Még mindig vannak „edzésmenők” a csapatban, de sokaknál már egész jó.

Gyakorlunk tovább, készülünk a következő fordulóig.

2022-04-02 Veszprém, Országos Kenguru Bajnokság, 8. régió, „E” csoport

Várpalotai Gepárdok – Dunavecsei Sárkányok 53-11 (28-0, 5-5, 8-2, 12-4)

Csapat: Lovas 9, Palagyán 2, Karácsony, Bogdán, Prohászka Nimród, Prohászka Benedek, Nagy, Csontos, Halász, Balázs, Kovács.

AF-Tatabányai Medvék – Dunavecsei Sárkányok 0-2 (18-2, 13-6, 14-4, 16-8)

Csapat: Lovas 10, Prohászka Benedek 2, Palagyán 2, Bogdán 2, Kovács 2, Balázs 2, Csontos, Prohászka Nimród, Halász, Karácsony, Nagy.

You must be logged in to post a comment Login