Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12-Második forduló

Balatonfüreden rendezték a gyermek bajnokság második fordulójának minket érintő tornáját. A hazaiakkal játszottuk az első meccset. Az első negyed valami borzalmas volt. A védekezés botrányos, a támadás hitetlen és vérszegény. Mínusz 20-ról folytattuk. A második negyedtől aztán jött minden edző álma. Mindent viszont lát, amit gyakoroltak az edzésen. Innentől mind a három negyedet megnyertük, néha kifejezetten élvezetes játékot mutatva. Az akarás is szuper volt. Végül egy ponttal kaptunk ki, de a csapatomat győzteseseknek kijáró pacsikkal ünnepeltem, szuper mérkőzés volt.
A második meccsen a Velencei Vadkacsák voltak az ellenfeleink. Múltkor pár ponttal kikaptunk tőlük. Sajnos ez a meccs nem volt olyan élvezetes, mint az előző. Sok hibával, némileg dekoncentráltan játszottunk. A félidőben rövid ideig vesztésre is álltunk, végül azért győzelmet ünnepelhettünk.

Balatonfüred – Dunaújvárosi Sárkányok 58- 57( 26- 6, 12- 23, 11- 12, 9- 16)
Pontszerzők: Kiss Fanni 19 p., Kassai Dávid 12 p., Sötéth Ádám 10 p., Sarvajcz Dávid 5 p., Homolya Tamás 4 p., Lengyel Lili 4 p., Jánosházi Anna 2 p., Németh Lilien 1 p.

Dunaújvárosi Sárkányok – Velencei Vadkacsák 52- 46 (12-7, 11-19, 19-5, 10-15)
Pontszerzők: Sarvajcz Dávid 14 p., Kassai Dávid 9 p., Kiss Fanni 9 p., Sötéth Ádám 9 p., Pölöskey András 7 p., Jánosházi Anna 2 p., Lengyel Lili 2 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login