Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

Süni kupa – Dunaújvárosi Szelek

Süni kupa – Dunaújvárosi Szelek

U12-es csapatunk utolsó pillanatban túlkorosként került be a Süni kupa aktuális körébe. Mivel hárman is a fiatalabb csapat keretébe tartoztak, így összesen hat játékos futott neki a megmérettetésnek. Az első két meccset viszonylag könnyedén abszolválta a csapat, mindeközben három beugró edzőt is elfogyasztva.

A döntőre én vihettem őket, és az U11-es csapatból Szélpál Milán is csatlakozott, így hét játékos a negyedik beugró edzővel futott neki a BLF elleni meccsnek.

A meccsen mindenki komolyan kihajtotta magát, a gyerekek mindkét oldalon komoly iramot diktáltak. Izgalmak voltak bőven, az első negyedet magabiztosan nyertük, a másodikat éppen csak elveszítettük. A BLF a félidőben megkavarta a sorait, a harmadik negyedet talán fel is adta, hogy az utolsót magabiztosan tudja megnyerni. Így igazi izgalmakat hozott a meccs végi büntető-párbaj. Direkt nem hangsúlyoztam, hogy komoly tétje van, de kértem, hogy mindenki dobja be a sajátját, mert egy ilyen küzdelmes meccs után ennyit megtehetnek magukért. Hétből hat büntetőt dobtak be, és ezzel nem csak a mérkőzést, de az egész tornát is megnyerték. Gratulálok nekik!

BLF Kenguruk – Dunaújvárosi Szelek  61-67

Molnár Tamás

You must be logged in to post a comment Login