Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U14 fiú – Ötödik forduló

Megint Esztergom volt az úti cél, a serdülő bajnokság ötödik fordulójában. Sérülés, betegség, családi program is közbeszólt a keret kijelölésénél. Még indulás előtti este is jöttek és mentek a telefonok, hogy meglegyünk tízen. Bósa Simonnak és családjának ezúton is köszönjük, hogy a kedvünkért átszerveztek mindent.

A Tapolca ellen a realitásokat figyelembe véve sokat cseréltünk, pihentettünk mindenkit, a második mérkőzésre tartogattuk a puskaport, hátha sikerül bent ragadni a felső házban.

A második meccsen az Esztergom ellen léptünk pályára, ahol egy utolsó pillanatig kiélezett mérkőzésen kaptunk ki.

És ez a vereség nagyon sok mindenre rámutat az elmúlt időszakból. Ha valaki azt gondolja, hogy kifogásokat kezdek, kezdünk felhozni, az nagyon téved. Sajnos pontosan azt kaptuk, amit megérdemeltünk. Úgy a szezonban, mint az elmúlt 2 hónapban az edzéslátogatás sem megfelelő, az U14-es csapatból 1 fő volt ott az edzések több, mint 90%-án. A java 70-en sem. Ez egy nyomós ok. Az edzésekről gyakran késnek, és nem voltak igazán odaszántak sem. Ez egy újabb ok. Ezekbe beletörődtem, én is és kollégáim is, ez talán a legnagyobb hiba. A Fiúknak ugyan ezen problémákat felvázoltam, elmagyaráztam, hogy ha szeretnénk a felsőházban mérkőzést nyerni, akkor sokkal komolyabb erőfeszítéseket kell hozniuk és hoznunk. Az edzések összetételén azóta változtattunk, jelenleg úgy érzem, hogy Srácok is keményebben állnak a munkába. Abba pedig már csak bízhatunk, hogy ennek meg fog jönni az eredménye is.

Hajrá Sárkányok!

Sárkányok U14- Tapolca 53-89 (10-28,17-22,14-21,12-18)
Pontok: Lengyel Zsombor 19 p., Mozsár Olivér 8 p., Márk Peti 8 p., Bogáth Botond 8 p., BJ Peti 6 p., Szíj
Barnabás 4 p.

Sárkányok U14- Esztergom 72-77 (16-26,24-10,16-14,16-27)
Pontok: Lengyel Zsombor 35 p., Bogáth Botond 10 p., BJ Peti 8 p., Márk Peti 7/3 p., Szíj Barnabás 6 p.,
Zsömbör Gellért 3 p., Áron Máté 2 p., Homolya Gergő 1 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login