Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – Panda kupa utolsó forduló

Utolsó forduló: Panda kupa (2019.05.25-26)

Az évad utolsó meccseit játszottuk a Panda kupa keretein belül. A házigazda BLF ellen kezdtünk, és nagyon jól kezdtünk. Az első negyedet meg is nyertük, majd elég simán kikaptunk a következő kettőben. Az utolsó negyedre a gyerekek mindent beleadtak, de a végén nem sikerült, pár ponttal kikaptunk. A mérkőzésre jellemző, hogy rengetek üres ziccert kihagytunk, védekezésben lemaradtunk. Ebben még sokat kell fejlődni a jövőben.

BLF- Dunaújvárosi Sárkányok 10-6 (73-40)

Következő mérkőzésünket rögtön az első után kellett játszanunk. Bíró-Juhász Marcell az első meccsen bokasérülést szenvedett, így már csak nyolc játékosom maradt. Csalódottak voltak a gyerekek, az első meccs miatt. Próbáltam felrázni a társaságot, utólag látva kevés sikerrel. A Budapest Csepel ellen elmaradt az a lendület, amivel az elsőt kezdtük. Rengetek pattanó labdát engedtünk ki a kezünkből, könnyű kosarakat engedtünk nekik.

Dunaújvárosi Sárkányok- Budapest Csepel 4-12 (30-81)

Vasárnap a helyosztók következtek. Ismét összekerültünk a Ziccer KS csapatával, akiket eddig nem tudtunk megverni. Ismét jól kezdünk, de ha kevéssel is, de elvesztettük az első negyedet. A másodikban tudtuk folytatni azt a tempót, ami kellet ahhoz, hogy megnyerjük a negyedet. A harmadikban megint csak nüánszokon múlott, hogy megnyerjük, de nem sikerült. Az utolsóban nagyon összeállt a csapat, mind védekezésben, mind támadásban, Sarvajcz Dávid nagyon kivette a részét ebben. Megnyertük az utolsó negyedet. Jöhettek a büntetők! A gyerekek nagyon koncentráltak, de itt is egyenlő lett. Így érvényesült a pályán elért eredmény, ahol jobbak voltunk!

Ziccer KS- Dunaújvárosi Sárkányok 9-9 (41-46)

Megint nekünk kellett egymás után kettőt játszani. A Zuglói Sasok volt az ellenfél. Két szoros negyedet játszottunk, de elvesztettük őket. Ismét rengeteg üres ziccer maradt ki, védekezésben is elmaradtunk az előző meccshez képest. A második félidőre elfáradtunk, így kialakult egy nagyobb különbség, ami szerintem teljesen vállalható. Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, és remélem, hogy a jövőben többen leszünk!

Dunaújvárosi Sárkányok- Zuglói Sasok 4-12 (30-55)

Ötödik helyen zártuk a hétvégét, a hatcsapatos tornán. Az I. Panda kupán összesítésben pedig megszereztük a bronzérmet!

Gratulálok a gyerekeknek!
Az alsóház gólkirálya Bödei Marcell lett! (nem értem miért nem kapott érte semmit)

Csányi Róbert
edző

You must be logged in to post a comment Login