Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U14 lány – Pest Megyei lány serdülő bajnokság 6. forduló

Dunaújvárosi Szitakötők – KLKS 18-93 (2-30, 6-23, 7-17, 3-23)

Pontszerzők: Szilágyi Ágnes: 9 p, Szalai Lili: 6 p, Köller Mónika: 3 p, Szabó Zorka: -, Láng Nikolett: -, Szoták Zoé: -, Soós Luca: -, Varjú Veronika: -, Plesz Orsolya: -,

Dunaújvárosi Szitakötők – Nagykőrösi Sólymok 44 – 100 (11-28, 2-31, 19-8, 12-33)

Pontszerzők: Szilágyi Ágnes: 15 p, Szabó Zorka: 8 p, Köller Mónika: 6 p, Szalai Lili: 6 p, Láng Nikolett: 3 p, Szoták Zoé: 2 p, Soós Luca: 2 p, Varjú Veronika: 2 p, Plesz Orsolya: ,

Nagyon vártam ezt a fordulót, mert nagyon sokat készültünk, hogy azokat a hibákat kijavítsuk, amik jellemzik a játékunkat. Őszintén szólva, nem is volt okom a panaszra. Az előző fordulókban mindig 100 pont felett kaptunk ki, így nagy hangsúlyt fektettünk a védekezés javítására.

Első meccsünket az a KLKS ellen játszottuk, akik a legjobb 4 közé kerülés miatt hajtottak. A támadó játékunk is fejlődik, igaz nem dobtunk sok pontot, de megvoltak a helyzeteink. Kicsit még fegyelmezetlenek és figyelmetlenek vagyunk, de küzdünk. A helyzet kihasználásunkon még javítanunk kell, de akarattal és alázattal ez orvosolható.

Második meccsünk a Nagykőrös ellen volt. Aki a pályán volt mindent beleadott, így a harmadik negyedet nagy fölénnyel nyertük (19-8), eddig ilyen negyedre nem volt példa. Ebből látszik, hogy jó úton haladunk és nem szabad feladni, mert csak küzdelemmel és kellő akarással lehet előre lépni. Ebben a fordulóban látszott igazán először, hogy csapatként kosárlabdáztunk.
Nagyon büszke voltam a lányokra, fantasztikusan játszottak.
Csak így tovább!

Drab Attila

edző

You must be logged in to post a comment Login