Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – 7. forduló

Március végén, Székesfehérváron szerepeltünk a 7. fordulóban, ahol két erős ellenfél várt ránk az „A” csoportban. Első ellenfelünk a DKKA Bikák csapata volt. Kissé bátortalanul kezdtük a mérkőzést, aztán szép lassan felvettük, a számunkra még kicsit szokatlan tempót. Sajnos ezen a meccsen is sok ziccert kihagytunk, amit az ellenfél sok gyors indítással meg is büntetett. A félidőig egál meccset játszottunk velük. A fordulást követően mind támadásban mind védekezésben akadtak hiányosságok, aminek köszönhetően kialakult a nagyarányú különbség.

DKKA Bikák- Dunaújvárosi Sárkányok 72-42 (11-8; 20-14; 19-6; 22-14)
Pontok: Bödei Marcell: 8; Kassai Dávid: 2; Hajdú Hugó: 4; Radványi Eszter;-; Fatalin Enikő:-; Szélpál Milán: 3; Tóth Csongor: 10; Szalai Lili:9;Bíró- Juhász Marcell: 6; Sarvajcz Dávid: –

Második mérkőzésünk előtt, ami szinte rögtön kezdődött, átbeszéltük mit kell csinálni. Azt kértem, hogy támadásoknál kicsit türelmesebben támadjunk, álljunk fel. Védekezésben pedig vissza kell futni a vesztett labda után. Sajnos ebből nagyon kevés valósult meg egy szintén nagyon erős csapat ellen. A Marcali ki is használta a hibáinkat, és könnyű kosarakat tudtak dobni, mi pedig minden pontért keményen megdolgoztunk. A végére kicsit fel is adta a csapat, ami nagyon nem tetszett.

Dunaújvárosi Sárkányok- Marcali Szürkefarkasok 27-55 (6-10; 13-20; 6-11; 2-14)
Pontok:Bödei Marcell: 8; Kassai Dávid: 3; Hajdú Hugó: 2; Radványi Eszter:-; Fatalin Enikő:-; Szélpál Milán:-; Tóth Csongor:5; Szalai Lili:4; Bíró –Juhász Marcell: 3; Sarvajcz Dávid:2

Csapatként kell támadnunk és vissza kell futni védekezni, akkor ismét sikeresek lehetünk, nem kell csüggedni! Hajrá Sárkányok!

Csányi Róbert
edző

You must be logged in to post a comment Login