Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11/A – 6. forduló

Végre úgy jött el egy forduló, hogy szinte teljes csapattal tudtunk készülni, és 2 hét együtt készülés után tudtuk itthon fogadni a már – mondhatjuk így- szokásos ellenfeleinket, a Cápákat és az Ugrómókusokat. Barni sajnos betegség miatt nem tudott játszani, de így is 12 fővel tudtunk kiállni.
Az első meccsen az Ugrómókusokkal csaptunk össze és egészen jól teljesítettünk. Az első félidőben szabadabb kezet kaptak a gyerekek, majd a másodikban tudtuk élesben gyakorolni a játékunk, amiből születtek szép megoldások is, de inkább több, mint kevesebb hibával tudtuk megvalósítani. Azt is ki tudtuk próbálni, hogy mi történik, ha csapatunk pillérjei nincsenek a pályán. A gyerekek ezzel is tisztességesen megbirkóztak.
A Cápák ellen nem a szokásos forgatókönyv alapján, de a szokásos végeredmény született. Az első negyedet meglepő fölénnyel hoztuk. A másodikban sem lett volna sok baj, de aztán egy rövidzárlat után hirtelen mindenki összeomlott. És ebből nem is tudtunk kimászni a mérkőzés végéig.
Összességében elégedett lehetek, jó fordulót játszottunk, öt és fél jó negyeddel. Még van egy lehetőségünk, hogy kifogjuk a Cápákat. 🙂 Mindent megteszünk, hogy ezt az esélyt ne szalasszuk el.

Dunaújvárosi Sárkányok U11/A – DKKA Ugrómókusok 78-43 (17-15,29-9,16-16,16-3)
Pontok: Bíró-Juhász Péter 28 p., Lengyel Zsombor 26 p., Bósa Simon 8 p., Homolya Gergely 4 p., Kifuth Anna 3 p., Buzási Zalán 3 p., Kenyér Tímea 3 p, Nagy Gábor 2 p., Kovács Szofi 1 p.

Dunaújvárosi Sárkányok U11/A – Alba Fehérvár Cápák 43-65 (17-6, 6-25, 8-16, 12-18)
Pontok: Lengyel Zsombor 15 p., Bíró-Juhász Péter 14 p., Mihók Mandula 7 p., Buzási Zalán 4 p., Kovács Szofi 2 p., Bíró Panna 1 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login