Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11 Dunavecse – tornagyőzelem

Tornagyőzelmet ünnepelhettünk szombaton a dunavecsei csapattal, de egyből le kell szögezni, hogy nem mi voltunk a legjobb csapat a tornán.

Első ellenfelünk simán legyőzött minket, de mivel nem a szükséges létszámmal álltak ki a mérkőzésre, 2:0-ra hivatalosan mi győztünk. A várpalotai fiúk előrébb tartanak, mint mi. Ezen felül még mindig nehézséget okoz a gyerekeinknek megküzdeni ismeretlen gyerekekkel. Edzésen bátran, keményen igyekszünk hajtani, de a meccseken még ez kellemetlen. Ráadásul ezen a meccsen még kicsit lusták is voltunk. A meccs után ezeket a dolgokat átbeszéltük.

A második mérkőzésen – mint ahogy egyébként ez eddig is jellemző volt ránk – már bátrabban álltunk ki, mertünk érintkezni az ellenféllel, és megérdemelten győztünk. Így mi lettünk a tornagyőztesek, és egy csoporttal feljebb jutottunk.

Az első mérkőzés tehát nem sikerült jól, de a másodikért mindenki dicséretet érdemel, és külön öröm, hogy a csapat összes tagja kosarat dobott.

2022-03-05 Dunaújváros, Országos Kenguru Bajnokság, 8. régió, „G” csoport

Dunavecsei Sárkányok – Várpalota Sárkányok 2-0 (1-15, 14-16, 6-17, 5-12)

Csapat: Roszik 6, Kovács 5, Prohászka Benedek 4, Bogdán 3, Nagy 2, Csontos 2, Halász 2, Karácsony 2, Lovas, Prohászka Simeon

Dunavecsei Sárkányok – Dávid Kornél KA Párducok 49-17 (5-5, 18-4, 10-6, 16-2)

Csapat: Kovács 9, Lovas 9, Bogdán 5, Csontos 5, Roszik 4, Prohászka Simeon 4, Prohászka Benedek 4, Karácsony 4, Nagy 3, Halász 2.

 

You must be logged in to post a comment Login