Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U14 fiú – Regionális bajnokság 2. forduló

Hazai pályán rendezték meg a regionális bajnokság második fordulóját. A forduló reggelén derült ki, hogy a négy csapatból csak három tud kiállni, a Tata covid miatt visszalépésre kényszerült. A szövetség ezt elfelejtette jelezni a rendező fél felé, azaz felénk. Az első mérkőzésünk a DKKA C csapatával kezdtük. Erre a fordulóra is csak hat fiúval tudtunk kiállni. Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben jól dolgoztak a fiúk, igaz nem vezettünk, de a mutatott játékban sokat fejlődtek az előző fordulóhoz képest. A második félidőben az ellenfél állva hagyott minket. Védekezésükre nem volt válaszunk, és a mérkőzés végére nagyobb arányú vereség lett. Ami az első félidőben működött, a másodikban semmi.

Dunaújvárosi Sárkányok – DKKA C 0-2

Második mérkőzésünket egy meccs szünettel játszottuk a Soproni Tigrisek ellen. Ők is csak kilenc fővel tudtak kiállni erre a fordulóra. Velük játszottunk már az első fordulóba, vissza akartunk vágni. Hullámzó mérkőzés volt, a különbség nőt, aztán csökkent. Nagyon akartak a fiúk, hiába volt az ellenfél jóval magasabb, nem adták fel. A végére sikerült megfelezni a különbséget az első forduló eredményéhez képest, külön öröm, hogy új játékosaink közül mindenki dobott ponttal zárta a mérkőzést!

Soproni Tigrisek U14/B – Dunaújvárosi Sárkányok 0-0

Pontok a két mérkőzésen: Kincses Zalán 15; Werner Péter 19; Homolya Tamás 11; Gózon Noé 10; Kovács Bálint 4; Nagy Erik 2

Bízom benne, hogy a következő fordulóra már teljes csapattal tudunk kiállni!

Csányi Róbert
edző

You must be logged in to post a comment Login