Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16/B – mérkőzés beszámolók

2021.01.30. Rácalmás
A január 30-án Rácalmáson lejátszott mérkőzésen még mindig nagyon látszott, hogy a közös edzések csak két hete kezdődtek el. A régóta együtt játszó Marcali csapata pontosabb, rutinosabb játékával megérdemelten nyert.

Dunaújvárosi Sárkányok B – Marcali VSZSE 26-77
Pontok: Katona Tibor 7 p., Bíró-Juhász Marcell 7 p., Marsiske Zalán 5 p., Verhóczki Patrik 2 p., Hollósi Richárd 2 p., Veres-Kovács Dániel 1 p.

 

2021.02.05. Pécs
A pécsi csapat adminisztrációs okok miatt került a régiós bajnokságba!
Hét éve játszanak együtt (heti 5 edzés), sok-sok nemzetközi mérkőzéssel a hátuk mögött. Megtiszteltek bennünket azzal, hogy a mérkőzést komolyan vették.

NKA PÉCS/B – Dunaújvárosi Sárkányok B 164-16
Pontok: Kassai Dávid 4 p., Katona Tibor 3 p., Veres-Kovács Dániel 2 p., Hollósi Richárd 2 p.

 

2021.02.14. Rácalmás
A nagy hagyományokkal rendelkező bajai csapat már a bemelegítéskor megmutatta, hogy mire képes. A zsákoló fiú látványa megrémisztette tapasztalatlan csapatunkat. Az ijedtség már a félidei eredményen megmutatkozott (62pont). Szétesett a védekezés, bátortalan, pontatlan támadó játék, kimaradt helyzetek. A második félidő már sokkal jobb volt. Talán valami megindult.

Dunaújvárosi Sárkányok B – Bajai Bácska FKE 29:101
Pontok: Veres-Kovács Dániel 8 p., Katona Tibor 6 p., Bíró-Juhász Marcell 5 p., Reichheld Szilárd 4 p., Verhóczki Patrik 3 p., Horváth Kristóf 2 p., Kassai Dávid 1 p.

 

Tóth Géza
edző

You must be logged in to post a comment Login