Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16 Bonyhád és Paks

3 nap alatt 2 meccset játszottunk idegenben, sajnos mindkettőnek vereség lett a vége, az érzés mégis igen csak eltérő.

Bonyhádon indítottunk, de nehéz lenne bármi pozitívumot kiemelni. Mindenki képessége alatt játszott, a hozzáállás borzasztó volt. Végtelenül elkeseredett voltam, mert egy tőlünk nem különösebben jobb csapattól kaptunk ki megalázóan.

Bonyhád- Sárkányok 122- 38 (27-9, 34-14, 34-8, 27-7)

Pontszerzők: Krizsán Balázs 11 p., Csépányi Olivér 9 p., Csendes Tibor 6 p., Turcsány Gergő 4 p., Kovács Máté 4 p., Kovács Márk 2 p., Szemenyei Levente 2p.

Két nappal később Paksra mentünk. Egy nagyon erős, de még csak u14-es csapattal kellett megmérkőznünk. A szerdai csapatból Tibi nem tudott velünk tartani, viszont Szűcs Marcell, ha késve is, de csatlakozott hozzánk. Ez a meccs nagyon más volt. Az első pillanattól kezdve hajtott mindenki. Az első negyedben is eljutottunk azokig a jó helyzetekig, ahová szerettünk volna, de sajnos majdnem mindent kihagytunk.

A második negyedtől már Marci is be tudott állni, és a játékunk elkezdett folyamatosan fejlődni. Ő is sok pontot dobott, de beállásával Szemenyei Levi és Olivér, védekezésben pedig a teljes csapat feljebb lépett.

Fél perccel a vége előtt teljesen nyílt volt a mérkőzés, és két (az én véleményem szerint) fordított játékvezetői ítélet miatt végül kikaptunk, de erre a meccsre szívesen fogok visszagondolni, és tudunk is rá építeni.

Paks- Sárkányok 73- 67 (19- 6, 27- 23, 14- 14, 13- 24)

Pontszerzők: Szűcs Marcell 29p., Csépányi Olivér 22 p., Szemenyei Levente 10 p., Nagy Balázs 2p., Kovács Máté 2 p., Kovács Márk 2 p.

 

Molnár Tamás

edző

You must be logged in to post a comment Login