Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11/ U14 lány/ U17 lány – Beszámoló

Az elmúlt héten mindhárom csapatra nehéz mérkőzések vártak.

 

Az U17-es lányok a Göd csapatát fogadták a Gárdonyi iskolában. A mérkőzést határozottan jól kezdtük, az első negyedben minimális előnyt szerzett az ellenfél. Sajnos a mérkőzés folytatása már kedvezőtlenül alakult számunkra, a Gödi lányok magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak. Mind támadásban mind védekezésben kiütközött a korosztálykülönbség, így sajnos nagy arányú vereséget szenvedett a csapat. Vasárnap Pakson kell javítanunk.

Eredmény:
Dunaújváros – Göd  29-78

 

 

Az U14-es lány csapat szombaton Székesfehérváron játszott. Mivel csak 9 játékos vett részt a tornán így papíron mindkét meccset ellenfeleink nyerték.

Sajnos a játék képe is hasonló volt a jegyzőkönyvhöz. Fáradt, motiválatlan játékot mutattunk. Sem támadásban, sem védekezésben nem nyújtottunk értékelhető teljesítményt. Nagyon csalódott voltam és nem a vesztes meccsek, hanem a játékosok hozzáállása miatt.

Eredmények:
Tapolca – Dunaújváros  89-15
DKKA – Dunaújváros  53-16

 

 

Az U11-es csapat vasárnap játszotta soron következő kenguru mérkőzését.

Az eddigieknél nehezebb csapatok vártak ránk. Az első meccset álmosan kezdtük. Nem volt meg a megfelelő sebességünk az eredményes játékhoz. Voltak egyéni jó megmozdulások, de ez kevés volt a szoros mérkőzés kialakításához.

A második meccsünk már jobban sikerült. Bár vereséget szenvedtünk, de a védekezésünk, aktív támadójátékunk egy jobb csapat benyomását keltette. Ha picit magasabb arányban használjuk  ki a helyzeteinket szorosabb végeredmény is születhetett volna. Gratulálok a csapatnak.

Eredmények:
Dunaújváros – Velence   45-71
Dunaújváros – Ajka   32-54

 

Lovász Csaba
edző

You must be logged in to post a comment Login