Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

FMKSZ Női – Nem volt esély

2018-02-16 Dunaújváros, FMKSZ Női Bajnokság

Dunaújvárosi Vadmacskák – Veszprémi ESC 33-97 (4-24, 6-22, 14-26, 9-25)

Pontsz.: Hutterer 11, Kósa 10, Czikle 8, Molnár 2, Sinkó 2.

Beszámoló:

Veszprémi egyetemista lányok ellen játszott főként U14-es lányokból álló csapatunk. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz. Sajnos így többen is az „úgysem fogunk nyerni” hozzáállást hozták. Viszont voltak, akik hajtottak, és csapatszinten is valamennyire örülhetünk annak, hogy a legalacsonyabb szintünkön sikerült emelni.

Tehát volt legalább 5 év különbség a lányok között. Az ellenfél zónát védekezett, amiről mi még soha nem is beszéltünk, két év múlva lesz anyagunk. Ez az egyik oldala a dolognak.

A másik, hogy páran a „húzóembereink” közül előre feladták, teljesen rossz hozzáállással kezdtek. Talán a mérkőzést meglátogató „szurkoló” fiúk miatt is.

A lényeg az, hogy kamasz lányokról van szó, és ha ők előre eldöntik, hogy ma nincs értelme, akkor edzőként nehéz lesz.

Ki kell emelni a harmadik negyedet, amikor megbeszéltük a játékot, és valamennyire ment is. Egyetlen célunk volt ezen a mérkőzésen, hogy ne kapjunk 100 pontot. Ezt is sikerült elérni. És gratulálunk azoknak, akik mindent beleadtak. A technikai hiányosságainkon dolgozunk tovább.

Én örültem volna, ha ma mindenki mindent belead, és büszkén mehetünk haza úgy, hogy mondjuk kikaptunk 40-50 ponttal. Most nem sikerült.

You must be logged in to post a comment Login