Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11 – első forduló

Elkezdték a legkisebbek is a bajnokságot. 10 fővel ugrottunk neki az új szabályokkal meghirdetett szezonnak. Az első meccsen egy képességben hozzánk közel álló csapattal mértük össze magunkat. Az első negyedet elveszítettük, aztán félidőre sikerült Gózon Noé parádéjának köszönhetően mínusz egyre feljönni. A második félidőben pedig minden gyerek rákapcsolt. Védekezésben is küzdöttek, de az igazi varázslat támadásban volt. Jánosházi Anna és Mihók Mara is több pontot szerzett, mint eddigi pályafutásuk alatt összesen. A végére 18 pontos különbséget sikerült összehozni a megérdemelt győzelmet.

Dunaújvárosi Sárkányok – Marcali Szűrkefarkasok 62-44(4-11, 14+2-5+3, 28- 12, 14-13)
Pontszerzők: Gózon Noé 14 p., Homolya Tamás 12 p., Jánosházi Anna 10 p., Mihók Mara 10 p., Werner Péter 8 p., Hornyik Hanga 4 p., Sötéth Ádám 2 p.

A második mérkőzésen a DKKA Tigrisek ellen játszottunk. Harcias lányok alkotta csapat. Nagyon mennek és nagyon akarnak, és ha szabadon hagytuk őket, akkor nem hibáztak. Az egész meccsre jellemző volt, ahogy rosszul védekeztünk, azonnal kosarat kaptunk. És sajnos ez elég gyakori volt. A támadások sem mentek igazán. Viszont arra tökéletes volt ez a mérkőzés, hogy lássuk edzéseken a védekezésre kell egy kicsit több hangsúlyt fektetnünk, abban vagyunk lemaradva.

Dunaújvárosi Sárkányok – DKKA Tigrisek 26- 66 (6-18, 4+5-10+5, 7-15, 4-18)
Pontszerzők: Homolya Tamás 9 p., Sötéth Ádám 8 p., Jánosházi Anna 2 p., Werner Péter 2 p.

Kezdésnek kiváló volt ez a torna. A gyerekek hozzáállása rendben volt, képességeikhez mérten mindent megtettek, a következő edzéstől erre a teljesítményre fogunk építkezni.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login