Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

NB2 – Egy jó negyed

NB2 MOGAAC

A szezon talán leghosszabb utazásának indultunk neki szerdán, hogy megmérkőzzünk a Mosonmagyaróvár csapatával. A kisbusz 2-kor indult Dunaújvárosból, hogy 3-kor Budaörsről már az aktuális kerettel a fedélzeten vágjon neki az M1-nek. Ami kátyúkkal gazdagon ellátott, csoda, hogy nem lett baja a szekérnek. Kétszer dugóba is keveredtünk, de háromnegyed 6-ra így is megérkeztünk.

Már a bemelegítésnél lehetett érezni, hogy valami nem kerek, valahogy nem sikerült felvenni a tempót. Az első félidő ehhez mérten értékelhetetlen volt. Minden labda kiesett a kezünkből, vagy már labdavezetésnél kirúgtuk a saját kezünkből, de ha mégis sikerült egy támadást végig vinni, akkor kihagytuk az üres ziccereket. 52- 26 volt félidőben az eredményjelzőn…

A második félidőre hozzáállást és védekezést is változtattunk. É büszkén állítom, hogy ilyen negyedet még sosem játszottunk. A védekezést a speciális zónánkra váltottuk, és kullancs üzemmódra kapcsoltunk. Nem volt az ellenfélnek lehetősége rádobásra sem. 18- 0-át produkáltunk, és két idejüket is kikérték, hogy találjanak valami ellenszert. De sajnos 7 emberrel nem bírtuk végig a tempót, így a negyed végén már kezdtünk hibázni. Az utolsó etapban már nem bírtuk erővel, és a fáradtságnak köszönhetően újra elkezdtük szórni a labdát. De ez a meccs sokáig emlékezetes fog maradni.

MOGAAC – Dunaújváros 89- 65 (29- 13, 23- 13, 14- 25, 23- 14)

Pontszerzők: Bak Máté 21 p., Horváth Richárd 10 p., Ármos Tamás 8 p., Németh Krisztián 8 p., Molnár Péter, Molnár Tamás 6- 6p.

Molnár Tamás

edző

You must be logged in to post a comment Login