Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – Panda kupa

A panda kupa harmadik fordulóját mi rendeztük.

Az első mérkőzést a DKKA Titánok ellen játszottuk. Kicsit megilletődötten kezdünk, sok kihagyott ziccer jellemezte a játékunkat. Azt hozzá kell tennem, hogy csak hét gyerekkel, tudtunk kiállni szombaton. Ahogy fáradtak egyre több lett a hiba a játékukba, ez természetes. Sajnos nem sikerült egy negyedet sem nyerünk, de úgy érzem ilyen kevesen is szépen helytálltak.

Dunaújváros Sárkányok- DKKA Titánok: 4-12 (39-67)
Pontok: Kassai Dávid: 7; Bödei Marcell: 12; Sarvajcz Dávid:4; Tóth Csongor:11; Szalai Lili:11; Radványi Eszter:-; Bankó Gréta:-

Második mérkőzésünket a Gödiek ellen játszottuk. Többen ezen a meccsen sem lettünk, de az a sebesség és lendület, ahogy játszottak, már sokkal jobban tetszett. Szoros negyedeket játszottunk, egyet meg is nyertünk. Sajnálom, hogy csak heten voltak, mert a végére megint elfáradtak, de így is nagyon küzdöttek.

Dunaújvárosi Sárkányok- Gödi SE: 6-9 (51-61)
Pontok: Kassai Dávid:2; Bödei Marcell:14; Sarvajcz Dávid:11; Tóth Csongor:12; Szalai Lili:12; Radványi Eszter:2; Bankó Gréta:-

Vasárnap az ötödik hely megszerzése volt a cél, és kiegészült a csapatunk, valamit Kiss Fanni és Sötét Ádám is csatlakozott, így meglettünk tízen. A Blf „B” csapata ellen játszottunk. Már az elején úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy kell. Letámadtunk, amiből sok labdát szereztünk, támadásoknál türelmesen játszottunk. Mindenki hozzátette a részét, csapatmunka volt!

Dunaújvárosi Sárkányok- Blf „B”: 10-4 (86-31)

Gratulálok!

Csányi Róbert
edző

You must be logged in to post a comment Login