Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16 fiú – Nagykanizsa, Dombóvár

Dunaújvárosi Sárkányok U16- Nagykanizsa

Második tavaszi meccsünket a Nagykanizsa korosztályos csapatával játszottuk. A változatosság kedvéért most Olivért kellett nélkülöznünk, és Szemenyei Levi is csak a véletlen (bal)szerencse folytán futott be a mérkőzésre. Dominik harmadik perces sérülése sem segített abban, hogy jó mérkőzést tudjunk játszani.

Sajnos a Kanizsaiak csak zónázni voltak hajlandóak, ami ellen nem sok fegyverünk van, és a pontatlan befejezések miatt csak ritkán találtunk be.

A hajtás és akarás rendben volt, emiatt nem érhet kritika senkit.

Dunaújvárosi Sárkányok – KKK 34-108 (8-30, 9-28, 11- 27, 6- 23)

Pontszerzők: Kőhalmi Kálmán 13 p., Krizsán Balázs 10 p., Szemenyei Levente 6 p., Turcsány Gergő 3 p., Miskovitz János 2 p.

 

Dunaújvárosi Sárkányok U16 – Dombóvári Kosársuli

A Dombóvár ellen sem tudtunk teljes csapattal kiállni. Itt sajnos János betegedett meg, és a mérkőzés folyamán kiderült, hogy már milyen fontos része lett csapatunknak.

A Dombóvár rendesen elpáholt minket, de a legnagyobb baj, hogy ezen a meccsen már a hozzáállás sem volt meg. Sétálgatás, hisztizés és kínlódás, ez jellemezte a meccset. János lepattanói nagyon hiányoztak, és elfogadhatót is talán csak Kálmán tudott nyújtani, a meccs egyes részein. Úgyhogy lesz min dolgozni a következő mérkőzésig…

Dunaújvárosi Sárkányok – Dombóvár 39- 103 (12-26, 11-24,14-30, 2-23)

Pontszerzők: Kőhalmi Kálmán 31 p., Krizsán Balázs 2 p., Kovács Márk 2 p., Turcsány Gergő 2 p., Szemenyei Levente 2 p.

 

Molnár Tamás

edző

You must be logged in to post a comment Login