Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – 4. forduló

A negyedik fordulót Pakson rendezték, ahol a házigazdák mellett a siófoki csapattal mérkőztünk. Sajnos Bíró-Juhász Peti betegsége miatt, Hornyik Hanga pedig sérülés miatt nem tudott velünk tartani.
Az első meccsen a Siófokkal csaptunk össze. Végig vezettünk, minden negyedet megnyertünk, a büntetőkben is jobbak voltunk, de elégedettek mégsem lehetünk. Nagyon nehezen lendültünk játékba, a védekezés egy negyedet leszámítva csapnivaló volt.
A Paks ellen egy meccsel a lábakban, sokkal koncentráltabban mentünk pályára. Itt minden negyedet a Paks nyert meg, mégis sokkal elégedettebb lehettem. Nagyon akartunk, mindenki küzdött, de kijött az elmúlt hónapok kevesebb edzése. A fáradtsággal esett a koncentráció, nagyon sok helyzetet kihagytunk. A jó hír, hogy a kondit rövid idő alatt gatyába tudjuk és fogjuk rázni.
A hiányzókkal kiegészülve, az erőnlétet fejlesztve, és az alapjátékunkat jobban kimunkálva a következő fordulóban meg fogjuk célozni a B csoportot.

Dunaújvárosi Sárkányok – Siófok 71 – 39 (16-10,19-12,16-5,20-12)
Pontok: Werner Péter 14 p., Sötéth Ádám 13 p., Lengyel Zsombor 12 p., Csőregi Balázs 8 p., Gózon Noé 6 p., Szíj Barnabás 4 p., Mihók Mara 4 p., Mihók Mandula 3 p., Kifuth Ágota 3 p., Jánosházi Anna 2 p., Homolya Tamás 2p.

Dunaújvárosi Sárkányok – Paks 36 – 61 (9-14,12-19,10-16,5-12)
Pontok: Sötéth Ádám 10 p., Szíj Barnabás 5 p., Csőregi Balázs 4 p., Lengyel Zsombor 4 p., Homolya Tamás 3 p., Gózon Noé 3., Mihók Mandula 2 p., Jánosházi Anna 2 p., Csató Viktória 2 p., Werner Péter 1 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login